Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
Su 21:23

Eli olen 14 vuotias tyttö, painan 51,1kg ja olen noin 164cm pitkä. Aina kun katson peiliin, ja näen kuinka mulla on makkaroita.. myös kaksoisleuka alkaa pikkuhiljaa näkyä.. koen olevani läski.! Olenko normaali? Auttakaa!!

Kysely
Vierailija
Pe 21:04

Moi! Mä oon 13 vuotta ja painan 58kg ja oon pitkä 156cm. Pahimmat läskit mulla on mahan alueella ja sisältävät reidessä ja haluisin varsinkin mahaläskit pois. Minkä painoisena olisin normaali ja miten saisin läskit pois. Tiedän että ruokavaliota muuttamalla voisi laihtua.

Vierailija
To 21:06

Sadistin harjoittama ihmisten värvääminen ja manipulointi vahingoittamaan systemaattisesti porukassa yhtä

Vierailija
Ke 16:59

Moi. Mulla on pahana tapana stressata kaikkia mahollisia asioita. Oon kyselly neuvoja duuni kavereilta, mutta mikään heidän stressiä lievittävistä metodeista ei toimi mulle. Nyt oon kuitenkin törmänny sosiaalisessa mediassa tähän paljon puhuttuun uuteen stressileluun: spinneriin.

Vierailija
2.1.2012

Vatsan vasemmalla puolella navan korkeudella on tullut kahdessa päivässä vatsakipua joka tuntuu istuessa ja eri asennoissa / vatsaa "liikuttaessa".
Kipu tuntuu vain pienessä osassa vatsaa ja voimakas painaminen sattuu. Kipu on hieman voimistunut sen ilmaantumisen jälkeen.

Vierailija
20.5.

olen 12v heinäkuussa 13v oleva tyttö.Olen 155-157cm pitkä ja painan 50-55kg ja olen itseni mielestä liian lihava ikäisekseni.Olenko liian lihava ikäisekseni vai normaali?Haluaisin tietää ihan rehellisesti joten sanokaa rehelliset mielipiteenne.

Vierailija
24.6.2010

Naapurini ja minun välillä on ollut vihaa jo useita vuosia. Nähdäkseni lähtölaukaus tälle kylmäkiskoisuudelle oli vähäinen tapahtuma, jonka jokainen normaali ihminen olisi unohtanut muutamassa päivässä. Mutta ei naapurini!

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
11.4.

Hei!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timma on sivusto, josta voi kätevästi varata peruuntuneita kampaamo aikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen ainakin tykännyt, helppo käyttää!
Toivottavasti tuonne tulisi myös laajemmin kauneuspalveluita, esim.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 24978
  • Viestiketjuja yhteensä 3079
  • Käyttäjiä yhteensä: 9920
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2718