Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
Pe 22:22

Mieheni on sairastunut psyykkisesti. Kahden pienen lapsemme hoito ym. ovat ajautuneet kokonaan minun harteilleni. Mies pitää minua suunnilleen sylkykuppina, johon voi purkaa kaiken pahanolonsa - ja välillä tuntuu, että jonkinlaiset harhat tmv.

Mitä teen?

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
6.7.

Onko jollain tietoa tai kokemusta persoonallisuushäiriöistä? Lähinnä esimerkin niiden "muuntumisesta" elämänkulun aikana. Voiko esimerkiksi stressi tai masennus pahentaa häiriötä, joka aiemmin on ollut lievä? Voiko häiriö lieventyä (jälleen) elämäntilanteen helpottuessa?

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
5.6.2015

Hei. Toivottavasti löytäisin täältä apua. Tarinani on pitkähkö , toivottavasti jaksatte lukea. Muutin 5vko sitten kaksioon josta kaikki alkoi. Homeongelmat pois suljettu , kun ennen muuttoa tehty asunnossa sisäilma mittaus (tehtiin talvella) , arvot oli ok.

Vierailija
12.7.

Onkohan kukaan nähnyt vastaavaa, meillä tyttö nyt 6v ja hänellä syntymästä asti toisessa jalassa oudot kynnet. Isovarpaan kynsi on todella paksu, erittäin hankala leikata ja tuntuu lohkeavan kerroksittain/liukoina.

Vierailija
23.4.

On olemassa perhe, joka pitää itseään muita parempana, kun eivät korota jälkeläisilleen ääntään ym pikkuasoisen vuoksi. He kuitenkin opettavat hovin manipulointia ja vihanlietsontaa, joka heille itselleen on addiktio.

1.4.2011

Olen 36-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Minulla todettiin viime keskiviikkona suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti. Sain siihen melkein kahden kuukauden antibioottikuurin (Apocyclin 500mg).

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 25250
  • Viestiketjuja yhteensä 3195
  • Käyttäjiä yhteensä: 10084
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2873