Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
La 17:21

Hei olen 14 ja noin 158cm pitkä ja painan 50kg mutta tuntuu että olen hyvin lihava onko tämä normaali paino vai olenko liian lihava en näytä ainakaan hirveän pulskalla en silti ole yhtä laiha kuin muut

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
24.6.2010

Naapurini ja minun välillä on ollut vihaa jo useita vuosia. Nähdäkseni lähtölaukaus tälle kylmäkiskoisuudelle oli vähäinen tapahtuma, jonka jokainen normaali ihminen olisi unohtanut muutamassa päivässä. Mutta ei naapurini!

Vierailija
23.4.

On olemassa perhe, joka pitää itseään muita parempana, kun eivät korota jälkeläisilleen ääntään ym pikkuasoisen vuoksi. He kuitenkin opettavat hovin manipulointia ja vihanlietsontaa, joka heille itselleen on addiktio.

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
21.4.

Hei olen 13 toista vuotias tyttö pituuni 161 ja paina n 55kg onko se normaalia 13 toista ikäsen lapsen paino ? Ja mulla on murrosikä menossa yhteen kuukauteen ja viikon ei ole tullut vielä onko se normaalia 3.12 loppui ja tämä hetki ja ei ole vielä tullut 4.21 tänään

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 24856
  • Viestiketjuja yhteensä 3014
  • Käyttäjiä yhteensä: 9827
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2633