Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
5.6.2015

Hei. Toivottavasti löytäisin täältä apua. Tarinani on pitkähkö , toivottavasti jaksatte lukea. Muutin 5vko sitten kaksioon josta kaikki alkoi. Homeongelmat pois suljettu , kun ennen muuttoa tehty asunnossa sisäilma mittaus (tehtiin talvella) , arvot oli ok.

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
26.10.

Oon 12v tyttö, ja maanantaina aamulla oli outo olo vatsassa. Liikkatunnin jälkeen kävin vessassa ja alko oksettamaan, mutta en saanut oksennettua. Jalat ja kädet tärisi, ja jouduin lähtemään kotiin, huomenna pitäis mennä kouluun. Söin siis aamupalan ihan normaalisti.

Vierailija
30.11.

Moi oon 17-vuotias tyttö/nuori nainen ja olen normaalipainoinen. Minulla on ongelmana se että reippaan liikunnan yhteydessä tai jälkeen minulla tulee todella todella kipeä vatsa. Esim. juoksen, jonka yhteydessä vatsani joskus tulee kipeäksi ja myös melko rankan lihaskunnon jälkeen.

Vierailija
26.11.

Tyttäreni 14-vuotias ja hän oli vuosi sitten 168 cm pitkä ja painoi 50 kg. Nyt hän on tällä hetkellä noin 172 cm ja paino heittelee 55-58 kg välillä. Onko tämä siis normaalia, että hänen painonsa on noussut lähes 8 kg? Hän treenaa 4 kertaa viikossa ja 1 kerran salilla.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 24070
  • Viestiketjuja yhteensä 2654
  • Käyttäjiä yhteensä: 9331
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2171