Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
25.5.

Sadistin harjoittama ihmisten värvääminen ja manipulointi vahingoittamaan systemaattisesti porukassa yhtä

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
Ma 16:25

Moi. Olen 20v mies, joka limujen ja mehujen sijaan litkii kivennäisvesiä ja vichyhä kurkusta alas. Ja vielä näitä Novelleja ja Bonaqua merkkisiä joissa ei ole sokereita tai mitään muuta. Kuulin taannoin mammaltani, että kivennäisvesien suuri kulutus haittaa aivojen hapenottoa.

Vierailija
28.9.2010

Näin Kevyt kokki lehdessä tonnikalapiirakka ohjeen ja nyt kyselen jos joku voisi ystävällisesti kertoa sen ohjeen tänne.En pysty itse sitä metsästää koska näin lehden hammashoitolassa enkä valitettavasti muista mikä numero oli kyseessä mutta viime vuoden lehti se taisi olla.Ohjeeseen ainakin tuli

Vierailija
13.8.2012

Olen syönyt kortisonia maaliskuusta heinäkuuhun eli yhteensä 5kk.
Aluksi annos oli 48mg Medrolia ja pikkuhiljaa vähennettin ja sitten lopetettiin. Edellinén kuuri oli puoli vuotta aikaisemmin ja kesti 10kk. Sairastan FSGSää eli munuaissairautta.

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
24.1.2011

Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 25131
  • Viestiketjuja yhteensä 3151
  • Käyttäjiä yhteensä: 10010
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2803