Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
To 23:13

Hei! Olen 14v tyttö. Olen 152cm pitkä ja painan 55kg. Olen pikku hiljaa kyllästynyt kuinka luokkalaiseni vihjailevat koko ajan minua lihavaksi ja peilikuvanikin on alkanut olla lihavan näköinen. Yleisille rannoillekkaan en mene enään koska bikini kunnossa en todellakaan ole...

Olen 36-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Minulla todettiin viime keskiviikkona suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti. Sain siihen melkein kahden kuukauden antibioottikuurin (Apocyclin 500mg).

Vierailija
16.7.

Olen 44 vuotias nainen. Muutama viikko sitten alkoi oikea rinta oireilla, niin kuin maito nousisi rintaan, mutta samalla iski polte. On kuin joku painaisi kuumalla raudalla nännistä läpi. Samalla on lisääntynyt jomotus ja kylmän tunne myös kainalon seudulla.Kyhmyjä en ole löytänyt.

Vierailija
21.4.2012

Minulla esiintyy aina silloin tällöin todella kivuliasta pistävää tunnetta rinnassa. Yleensä on sellaisia "kausia", että näitä tulee hyvin monta kertaa päivässä, ja joskus ei tule pitkään aikaan.

Iltaa kohden alkava alavatsa kipuilu , mielestäni tämä kipu tuntuu myöskin virtsarakon alueella. Tähän liittyy myös mahan turvotusta ja ilmavaivoja. Kun esim vatsaa vetää sisälle pöin kipu tuntuu alavatsassa/ virtsarakossa, kun saa ilmoja pois edes vähän kipu virtsarakon alueella helpottuu.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 23382
  • Viestiketjuja yhteensä 2347
  • Käyttäjiä yhteensä: 8918
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1801