Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
To 22:04

Olen 12v ja painan 65kg olen 155 cm pitkä ja minua siis huolettaa painoni. Syön terveellisesti, kerran viikossa vähän karkkia niinkuin muutkin syövät ja saattavat syödä enemmän kuin minä mutta ovat silti normaali painoisia. Onko tämä normaalia vai ei?

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
23.9.2012 21:00

Miksi kynsitikkuja tulee ja miten niistä pääsee eroon? Syön monipuolisesti, mutta onko joku vitamiini, joka auttaisi asiaan?

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
14.5. 22:54

Oriflame tarjoaa ainutlaatuisen ansaintamahdollisuuden halusitpa vain lisäansioita tai kokopäivätyön. Oriflame sopii kaikille, sillä meillä määräät itse työtahtisi ja –tapasi. Ansiosi riippuvat panoksestasi.

Vierailija
12.5. 14:01

Hei kaikille. Eli tänään olin tavallisesti oppitunnilla kun yhtäkkiä alkoi pistävä kipu keskellä rintaa. Muistaakseni noin vuosi sitten olisi ollut samankaltaista kipua. Olen siis kohta 17-vuotta täyttävä opiskelija. Elämäntavat eivät ole ihanteelliset, mutta menettelee.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 23155
  • Viestiketjuja yhteensä 2249
  • Käyttäjiä yhteensä: 8693
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1588