Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
21.4.2012

Minulla esiintyy aina silloin tällöin todella kivuliasta pistävää tunnetta rinnassa. Yleensä on sellaisia "kausia", että näitä tulee hyvin monta kertaa päivässä, ja joskus ei tule pitkään aikaan.

Vierailija
17.9.

Hei! Olen 12vuotias 150cm pitkä ja painoni on noussut viime aikoina paljon. Kävin terveydenhoitajalla muutama viikko sitten ja painoni oli 46.5kg mutta eilen kävin huvikseni puntarilla ja se näytti 48.4. Äitini on kehottanut minua siihen että en söisi arkena herkkuja ja sitten viikonloppuna.

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
23.5.2010

Syö vähemmän kaloreita, jotka tulevat hiilihydraateista, sokerista tai rasvasta. Nämä aineet sekä kalorimäärät on merkitty tuotteen pakkaukseen. Turhia kaloreita on mm. myslissä, muroissa, pizzassa, limuissa jne. Liikuntaa ei tarvitse lisätä eikä syödä mitään laihdutusvalmisteita.

Vatsan vasemmalla puolella navan korkeudella on tullut kahdessa päivässä vatsakipua joka tuntuu istuessa ja eri asennoissa / vatsaa "liikuttaessa".
Kipu tuntuu vain pienessä osassa vatsaa ja voimakas painaminen sattuu. Kipu on hieman voimistunut sen ilmaantumisen jälkeen.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 23677
  • Viestiketjuja yhteensä 2477
  • Käyttäjiä yhteensä: 9132
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1986