Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
La 15:10

Koepaloilla nyt varmistettu diagnoosi. Ihmetyttää nyt se, että kun punajäkälää pitäisi kai seursata, niin hammaslääkäri sanoi, ettei tarvi joka vuosi käydä ja käski seurat itse. Mielestäni minulla ei ole riittävää osaamista seuraamiseen ja kun vasemmassa poskessa muutosta pukkaa kokoajan lisää.

Vierailija
24.1.2011

Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Olen 36-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Minulla todettiin viime keskiviikkona suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti. Sain siihen melkein kahden kuukauden antibioottikuurin (Apocyclin 500mg).

Olen syönyt kortisonia maaliskuusta heinäkuuhun eli yhteensä 5kk.
Aluksi annos oli 48mg Medrolia ja pikkuhiljaa vähennettin ja sitten lopetettiin. Edellinén kuuri oli puoli vuotta aikaisemmin ja kesti 10kk. Sairastan FSGSää eli munuaissairautta.

Okkei.
Nyt on onkelma.
Kaipaan jonkinlaisia kokemuksia/tietoa/varmistuksia keneltä tahansa joka jotain tällaisesta tietää. (Yritän asiani mahdollisimman hyvin ilmaista.)
Pohjatietoa: olen 21- vuotias nainen.
Elikkäsiis;

Kaksi kertaa juurihoidetun poskihampaan kahdessa juuressa näkyy röntgenissä tulehdusta, yhden juuren juurihoito on onnistunut. Onko mahdollista hoitaa hammasta enää?Voidaanko resektoitu hammas myöhemmin (jos ongelmia tulee) poistaa ja korvata implantilla?Vaikuttaako tehty resektio tulevaan?

Vierailija
21.4.2012

Minulla esiintyy aina silloin tällöin todella kivuliasta pistävää tunnetta rinnassa. Yleensä on sellaisia "kausia", että näitä tulee hyvin monta kertaa päivässä, ja joskus ei tule pitkään aikaan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 23530
  • Viestiketjuja yhteensä 2413
  • Käyttäjiä yhteensä: 9066
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1931