Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
To 21:19

venäytin ranteeni tuossa kuukausi takaperin, ranne kuvattiin eikä löytynyt murtumaa ja lääkäri epäili jänteen venähdystä.

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vatsan vasemmalla puolella navan korkeudella on tullut kahdessa päivässä vatsakipua joka tuntuu istuessa ja eri asennoissa / vatsaa "liikuttaessa".
Kipu tuntuu vain pienessä osassa vatsaa ja voimakas painaminen sattuu. Kipu on hieman voimistunut sen ilmaantumisen jälkeen.

Olen 14vuotta ja painan noin 52 kiloa ja olen 169 senttiä pitkä. Syön terveellisesti ja liikun 5 kertaa viikossa noi. 2 tuntia. Silti kaikesta näistä asioista huolimatta painoa ei tipu enepää (kuukausi sitten oli 55 kiloa)
Voitteko antaa vinkkejä?
Auttaako paastot?

Vierailija
24.1.2011

Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?

SEID on neuroimmunologinen, tulehduksellinen, mahdollisesti pehmyt/sidekudossairauksiin kytkeytyvä, voimakkaasti perinnöllinen ja invalidisoiva pitkäaikaissairaus, jota sairastaa jopa 0,5-1% väestöstä. SEID on erittäin huonosti tunnettu sairaus, johon liittyy paljon väärinkäsityksiä.

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 23270
  • Viestiketjuja yhteensä 2300
  • Käyttäjiä yhteensä: 8790
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1681