Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
24.1.2011 10:14

Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
Ke 20:48

Jos olet kiinnostunut:

- ripsien pidennyksistä
- kasvohoidosta erilaisilla maskeilla
- hieronnasta
- jalkahoidosta

...tai koirasi on kiinnostunut:

Vierailija
16.6.2015 15:16

Apua! Olen huolissani 13v. tyttärestäni... Hän on muuttunut älyttömästi ja on alkanut olla puhelimensa kanssa erittäin paljon. Kaiken lisäksi olen huomannut että hän on alkanut juttelemaan tuntemattomien miesten kanssa netissä!

Hei! Olen alkanut myydä Forever Living tuotteet. Tuotteet myydään yli 150 maassa ympäri koko mapalloa, ja Forever Living on tänään yki Pohjoismaidenn isompia suoramyyntiyrityksiä terveys- ja ihohoitotuote alalla. Tuotteiden raaka aineiksi käytetään Aloe vera.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 22586
  • Viestiketjuja yhteensä 1992
  • Käyttäjiä yhteensä: 7978
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä912