Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
Su 15:24

Sos kauneuden hoidon intoilijat! Omat hiukset tosi kuivat, katkeilee yms. Oon koittanu erilaisia hiusnaamioita, mutta ei oo auttanu. Sit kekkasin, että luonnonllisesti tuotettu hiusnaamio vois auttaa?

Vierailija
2.9.2010

Sori otsikko, en keksinyt miten tuon voisi tavallaan suomentaa. Mutta kyseessä on siis tämän kuvan viimeisin immenkalvo:

Vierailija
10.8.

Mulla tuli verikokeenvastaukset omaan kantaan, koetin selvittää näitä, mutta eri sairaalahoitopiirien arvot hettää paljon.

Tässä mitä mun vastaukset oli:

P-prl 219 mU/l Viitearvo 102-496/naiset
P-fsh 4,5 U/l Viitearvo naiset 15-50v

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
30.7.

Olen 13.v tyttö ja painan 52kg ja olen noin 160kg pitkä. Kysymykseni kuuluu, että olenko normaalipainoinen?
Esim luokallani on monet kaverini paljon laihempia ja oloni on epämukava tiukissa vaatteissa tai pukuhuoneessa... jos minun pitäisi pudottaa vähän painoa niin miten!!!

Vierailija
21.1.2014

Naapurinani on narsisti. Oikeastaan narsistipariskunta. Ilkeys on kohtuutonta. Onko muuta keinoa kuin muuttaa pois? Kukaan ei usko minua, kun olen kertonut naapurikiusaamisesta. Kaikki epäilevät, että minun päässäni on vikaa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 25371
  • Viestiketjuja yhteensä 3252
  • Käyttäjiä yhteensä: 10149
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2934