Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Kiinnitetty
Vierailija

Kaksi kertaa juurihoidetun poskihampaan kahdessa juuressa näkyy röntgenissä tulehdusta, yhden juuren juurihoito on onnistunut. Onko mahdollista hoitaa hammasta enää?Voidaanko resektoitu hammas myöhemmin (jos ongelmia tulee) poistaa ja korvata implantilla?Vaikuttaako tehty resektio tulevaan?

Vierailija

Mulla on nyt vaan tarve avautua edes johonkin, koska läheisiä en halua loputtomasti rasittaa tällä. Tiedän ettei täältä saa diagnoosia, mutta jos joku vaikka tunnistaisi että itsellä on ollut samoja oireita ja olisi saanut niihin jostain apua, niin mua vois se helpottaa.