Etsin uusia Oriflame-edustajia!

JonnaL.

Oriflame tarjoaa ainutlaatuisen ansaintamahdollisuuden halusitpa vain lisäansioita tai kokopäivätyön. Oriflame sopii kaikille, sillä meillä määräät itse työtahtisi ja –tapasi. Ansiosi riippuvat panoksestasi. Liittyminen ei maksa sinulle mitään ja alat ansaita rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien. Laadukkaat tuotteet ja houkuttelevat tarjoukset tukevat toimintaasi.

RYHDY ORIFLAME-EDUSTAJAKSI JA ALA MYYMÄÄN ORIFLAME TUOTTEITA

Oriflame-edustajana saat kosmetiikasta 25% alennuksen. Saat mahdollisuuden ansaita lisätuloja, luoda uran ja kehittyä osana maailmanlaajuista yritystä. Edustajana aloittaminen on maksutonta eikä sido sinua mitenkään.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kosmetiikasta. Kauneus on trendiherkkä ala, ja Oriflame ajan hengessä elävä yritys. Edustajana pääset osallistumaan Oriflamen järjestämiin koulutuksiin ja koulutus onkin tärkeä osa Oriflamea. Se takaa, että oriflamelaiset tuntevat yrityksen, toiminnan ja tuotteet. Kun osaat niin onnistut, kehityt ja menestyt. Oriflame on tukenasi.

Oriflamessa on aina meneillään jotain mielenkiintoista ja mukavaa. Tukenasi on osaava joukko oriflamelaisia, jotka auttavat mielellään.

Oriflame sopii kaikille, sillä meillä määräät itse työtahtisi ja –tapasi. Myös ansiosi riippuvat panoksestasi ja ennen kaikkea olet oma pomosi!

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden jokaiselle, joka haluaa ansaita lisää ja kehittää itseään. Tätä kuvaa Oriflamen bisnesmallin tunnuslause Tienaa jo tänään, toteuta haaveesi huomenna (Make Money Today and Fulfil Your Dreams TomorrowTM).

Riippumatta siitä, haluatko käyttää hyviä tuotteita edullisesti, ansaita ekstraa tai luoda uran, Oriflame täydentää elämääsi. Päätät itse toimintatapasi, ja me olemme tukenasi.

Kiinnostuitko? Laita minulle viestiä ja tehdään sinulle omat tunnukset - pääset aloittamaan jo vaikka tänään!

Jonna Lindqvist
jonna.al.oriflame[at]gmail.com

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat