Kommentit (2)

Humpuukia

Nyt on kyllä pakko sanoa, että olet Eeva väärässä. Tutkimuksissa on selkeästi todistettu metyylikobalamiinin imeytyvän paremmin. Suurin syy B12-vitamiinin puutoksiin on imeytymishäiriöt, eikä niitä korjata nieltävällä syanokobalamiinipillerillä. Lukuisat kliiniset tutkimukset ovat tämän osoittaneet.

Paras B12-vitamiini on metyylikobalamiinia joka on joko suihkeena tai kielen alla sulavana tablettina.

Hinta vertailusi on myös väärä. Itselläni on käytössä Suomessa valmistettu B12-vitamiini joka on tablettina ja sulaa suussa. Vahvuus 1000mikrogrammaa. Hinta ~8€/kk

(Aika harvassa on metyylikobalamiini tuotteet jotka maksaisivat parikymppiä/kk).

Jos hintaa vertaa syanokobalamiiniin, niin saman vahvuinen syanokobalamiini maksaa 3-4€/kk. Itsekkin kuitenkin sanoit, että syanokobalamiinia pitäisi ottaa tupla-tripla annos. Tämä on totta, sillä syanokobalamiini ei imeydy samalla tavalla. Eli loppu tulemassa tullaan samaan hintaan tai ei se syanokobalamiini ainakaan halvemmaksi tule.

PRJ

Syanokobalamiini sisältää syanidi-molekyylin. Elimistö joutuu muuntamaan syanokobalamiinin metyyli- ja adenosyylikobalamiiniksi ennen kuin elimistö pystyy käyttämään sitä. Aina kun elimistö muuntaa jotain tuotetta toiseksi, tapahtuu hukkaa.

Entäpä,jos munuaiset eivät toimi kunnolla?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat