Kilpirauhasesta

Jonna

Heippa! Kyselisin muiden kilpirauhasarvoja, ja onko munuaisarvoissa ollut mitään?
Viime vuoden puolella P-TSH 0.89 ( 0.4-4.5 ) ja P-T4-V 11.1 (10.2 – 21 ) toisessa kokeessa arvo vain 10.5.
Nyt otetut P-TSH 1.44 ja P-T4-V 11.1/11.8 ja S-T3-V 4.5 ( 3.5-6.5 ) myös P-AFOS otettiin joka 30 ( 35-105 ) netistä löytyi että voi viitata hypertyreoosiin. P-Krea oli 50 viite ( 50-90 ) E-MCHC 319 ( 320-355 ) E-RDW 15%. Olisiko munuaisissa vikaa? vai kuinkahan noin matalia kaikki arvoni. Väsymys on ihan sietämätöntä. Palelen yötä päivää ja olo on ihan kamala. Kilpirauhasen ultrassa aijemmin näkyi että olisi olllut aijemmin kilpirauhasen tulehdus tai jotain jäämistöä siitä

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat