Kommentit (4)

Vierailija

Mieheni hikoilee vähemmästäkin liikunnasta ja nukkuessa on tyyny aivan märkä aamuisin, jos vähänkin tekee kevyttä työtä ulkona, niin on yltä päältä märkänä

Vierailija

Minä hikoilen päästäni vaikka en olisi fyysisesti rasittunut esim. tullessani ulkoa sisälle tai lämpötilan ollessa nippanappa kesäkeli (+20?). En hikoile muualta ilman suurta urheiluponnistusta, vain pää hikoilee todella herkästi niin, että hiuksetkin kastuu. Vaihdevuosista tuskin on kyse sillä olen vasta kolmekymppinen. Tätä on nyt jatkunut muutaman vuoden, kilpirauhaset on katsottu muun asian yhteydessä, ylipainoa on hieman, suuri painon pudotuskaan ei ole vaikuttanut asiaan.

Vierailija

Minäkin hikoilen päästäni niin, että tukka on tuskin koskaan kuiva. Ja hikoilu on niin runsasta että kastelee työpödän, vaatteet ja joskus linja-autossa kanssamatkustajat. Hikoilu alkoi n 7 v sitten, samalla myös aiemmin hyväkuntoiset ja kuperat kynnet alkoivat vääntyä omituisesti. Ikä 50, ylipainoa n. 15 kg (ihannepainoon verrattuna, 10 v takaiseen painoon kumminkin tullut lisäystä n. 25 kg). Vain paikallani istuessani hikoilu on ns kuumaa aaltoilua. Muutoin lähinnä virtailua. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat