Kommentit (5)

Vierailija

Eipä ole minulle vaikeaa tämä lihaton lokakuu, kun jo vuosikymmeniä olen ollut ilman lihaa. Lihakarjan kasvatus pahentaa ilmastonmuutosta, ja etenkin punainen liha on epäterveellistä, kuten tuossa ylhäällä kirjoitetaankin. Myös ajatus teurastamisesta estää tehokkaasti liharuoan syöntini, pistää vastaan kerta kaikkiaan (lihan vatsaan pistäminen).

Vierailija

Niinpä. Jos ei kiinnosta ihmisoikeudet, eläinten hyvin-/pahoinvointi tai ympäristöasiat niin luulisi sentään oma tai jälkeläisten terveys. 

paksupoeka

Joulunaikaan söin paljon kinkkua ja lihaa. Huomasin kun oireileva viisaudenhammas ja ien olivat koko ajan tulehtuneena ja kipeänä. Nyt kun Joulu on ohi, syön hillitysti lihaa, eikä hammas ole enää tulehtunut.

Asdfgh

> > > Kasvihuonekaasut ohentavat otsoonikerrosta, mikä on ilmastonmuutoksen syy. < < <

No ei se nyt sentään ihan noin toimi... Kasvihuonekaasut heijastavat maapallolta avaruuteen lähtevää lämpösäteilyä takaisin, millä on niiden lisääntyessä maapallon keskilämpötilaa nostava vaikutus. Otsonikerros taas pysäyttää avaruudesta tulevaa, mm. ihosyöpää aiheuttavaa auringon ultraviolettisäteilyä. Ja otsonikerrosta tuhoavat kaasut ovat eri asia kuin kasvihuonekaasut, vaikka jotkin niistä ovat tietääkseni myös voimakkaita (joskin määrältään suhteellisen vähäisiä) kasvihuonekaasuja.

Vierailija

"Naudan pippuripihvi 32 e
"Meetvursti 20 e
"Kalkkunan ohutleike 15 e
"Porsaan ulkofilee 13 e
"Naudan jauheliha 10 e

Mistä ihmeestä nää hinnat on repäisty? Stockmannin lihatiskiltäkö? Meidän kaupassa kertaostokset on vain kolmannes noista hinnoista, Kalkkunan ohutleikekkin maksaa noin 3-5 euroa rasia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat