Kommentit (8)

Vierailija

Ruokaremontti kyllä auttaa, itse vaihdoin rasvaisen jogurtin viiliin, poistin jäätelön ja kovat juustot lähes täysin ruokavaloista, tilalle raejuustoa. Kokonaiskolestroli oli 6,8nyt 5,7. eli tavoitetta on vielä, mutta kyllä se siitä...

Jaa ei vaarinhousut

Jos ei ruokavaliosta löydy korjattavaa, mutta kolestroli nousee, on kysymys liikunnan puutteesta. Itsellä on ruokavalio hyvällä mallilla, mutta kolestroli on noussut. Suurin syy tähän on vähäinen liikkumattomuus.

Olen ennenkin kävellyt kolestrolin alas ja teen sen uudestaan, eihän tässä muukaan auta.

Huomion arvoista on, että ensimmäisen kerran kolestrolini nousi yli sallitun, kun olin vasta 43 v. opiskelija ja jouduin ilmaisen ruuan etuna syömään eineksiä koulun ruokalassa. Kaksi vuotta vatsaoireita ja kolestrolin nousu. Kun valmistuin, niin fyysinen työ ja omanlainen ruokavalio korjasi tilanteeni puolessa vuodessa.

Ei se niin vaikeaa ole, mutta tietysti olisi kiva pitää kolestroli oikeissa asemissa, ettei aina joutuisi sitä korjailemaan. Joskus sairaus kuitenkin estää liikkumisen ja kolestroli alkaa elämään omaa elämäänsä.

Kristfferi

<onnittelut, ja nyt alkaa mulla kun 6.0 ja LDL 4 aj rapiata voieiiikä. Siis mikä ihmee jäätelötötterö kesä olikaan voi paska. Nyt nyt se on loppu ja sukallat kanssa ( viinasta luovuin jo 16 v. sitten).

juu eiku lenkille ja vaikka lappii hiihtää enne kuin kolestrooliset päivä ja kuolema pärrr, aamen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat