Kommentit (5)

Vierailija

1. Eläminen kannattaa lopettaa,koska se johtaa 100% kuolemaan

2. Tanssiminen kannatta lopettaa, koska se saattaa johtaa varvasmurtumiin.

3. syöminen kannattaa lopettaa, koska se saattaa aiheuttaa suolistokaasuja, ja johtaa ilmaston tuhoutumiseen.

4. sosiaalinen kanssakäynti ihmisten kanssa, kannattaa lopettaa, koska se saattaa johtaa erimielisyyksiin, ja aiheuttaa ristiriitaisia tilanteita, väkivaltaa, yms.

Vierailija

Jos haluaa kokonaan irti tupakasta niin suosittelen kokeilemaan sähkötupakkaa. Itse pääsin tupakasta eroon sen avulla vaikka olin polttanut yli 15 vuotta. Läysin myös hyvän blogikirjoituksen missä neuvotaan miten päästä irti tupakasta. Suosittelen lukemaan!

Cigar

Huom. laatu sikareissa tuota myrkkyjen käyttöä rajoitetaan, koska se vaikuttaa tuotteen makuun. Pientä asiaan perehtymättömän propagandaa on aistittavissa. Se on totta, että kaikki palokaasut ovat myrkkyä.

Vieras

Tupakoinnin lopettaminen on vasta aluillaan, mutta se on joka päivä helpompaa kun käytän melko haitatonta sähkötupakkaa. Sähkötupakkaa ei pidä tietenkään sanoa haitattomaksi, mutta sen haitat ovat mitättömän pieniä tupakointiin verrattuna jossa on tervee, palokaasuja sekä 40 000 kemikaalia, joita sähkötupakassa ei ole. En suosittele aloittamaan sähkötupakointiakaan kenellekkään, mutta suosittelen korvaamaan tupakoinnin kyllä sillä.

(Ei, tämä ei ole mikään mainospuhe)

Nyt päivä kerrallaan ja irti tupakoinnista. Makuaisti palautuu yllättävän pian, sekä tupakki alkaa haisemaan todella pahalle myös melko nopeasti. Sopivan alhaiset muttei liian alhaiset nikoniini nesteet ja ajan kanssa kokonaan irti riippuvaisuuksista, kuten nikotiinista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat