Kommentit (4)

Vierailija

Jälleen "asiantuntija" vetää maton jalkojen alta.  Ei ole kauan siitä,  kun kirjoiteltiin,  että suomalaiset eivät saa riittävästi D-vitamiinia, vaan sitä pitää ottaa purkista.  Jopa saantisuosituksia nostettiin.  Nyt Hyvä terveys -lehden asiantuntija kirjoittaa taas muuta? Kyllä me polot olemme asioista eri mieltä olevien asiantuntijoiden pelinappuloita. 

Lillukka

Vierailija

Diagnosoitu maapähkinä ja hasselpähkinäallergia, mutta käytännössä saan oireita lähes kaikista pähkinöistä (lääkäri kehottikin välttämään), seesaminsiemenistä, auringonkukansimenistä ja soijasta (lienee ristiallergia maapähkinän kanssa oletettavasti). 

Minulle käynevät cashewpähkinät, kurpitsansiemenet, pellavansiemenet, herneet, linssit ja muut pavut. Yritin joskus kysellä joltain 'asiantuntijalta' kasvisruokavaliosta (vegaani) ja riittävästä proteeiinien saannista, mutta kun päälle tulee vielä vilja-allergia (ruis, vehnä, ohra), niin ilmeisesti yhtälö on liian vaikea vastattavaksi. 

Ei taida meistä kaikista kuitenkaan sitten olla kasvissyöjiksi. 

Vierailija

Miten tämä D-vitamiini imeytyy näiden vähärasvaisten tuotteiden kanssa, kun kuitenkin D-vitamiini on rasvaliukoinen.

Entä eikö näissä "vähärasvaisissa" tuotteissa ole paljon enemmän sokeria, E-aineita jne. Kuin oikeissa tuotteissa, eli kumpi menee edelle hyöty vai haitta.?

Kuitenkin vähärasvaisia tuoteita on syöty jo -80 luvulta saakka ja ihmiskunnan elo on vain kääntynyt kurjempaan suuntaan, eli kannattaisikohan alkaa jo pikkuhiljaa ajattelemaan, eikä vaan kuuntelemaan näitä "asiantuntijoita" jotka markkinoivat näitä "kevyt- ja epä-aitoja tuotteita. nämä lisä-aineilla ryyditety tuotteet ovatkin sitten pelastaneet ihmiskunnan..  ;) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat