Kommentit (4)

Vierailija

Suosittelen hampaan valkaisuun luonnollista apua. Esimerkiksi Thieves aromabright hammastahna on aivan huipputuote. Siinä ei ole ollenkaan fluoria, jonka on todettu olevan jopa haitallista. (Tästä on ihan tutkimusaineistoa). Jo muutaman pesun jälkeen hampaat ovat selkeästi valkoisemmat. Monet kaupan valkaisevista hammastahnoista pilaavat kiilteen ja siten aiheuttavat herkemmin myös reikiintymistä! Tässä linkki hammastahnaan http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/new-and-seasonal/thieves-aromabright-toothpaste. Toinen vaihtoehto on laittaa appelsiiniöljyä hampaille aina nukkumaan mennessä. http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/singles/orange-essential-oil

 

Voin kertoa näistä tuotteista lisää. Laita vaikka s.postia minulle :) www.thedeliciousliving.blogspot.fi

Vierailija

Jaaha. Taas näitä "terveys"kuppojen postauksia. Kuuluu sarjaan rokotusten vastustaminen.

Erehdyin ostamaan Lifestä ns yrttihammastahnaa, josta tosiaan kävikin ilmi, ettei siinä ole lainkaan fluoria. Sen sijaan sokeria jossain muodossa niin paljon, että suu oli pian hampaiden pesun jälkeen hapan. Eli ei ollut ainakaa ksylitolia.

Tuo fluorin vahingollisuus hampaille on täyttä potaskaa, eihän hammastahnaa kuulu niellä.

Kannattaa otta selvää asioista, eikä kierättää jotain netissä pyörivää höpöhöpöä. Fluorin roolista hampaiden ja suun terveydelle löytyy ihan oikeata tietoakin, jos sitä haluaa ottaa vastaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat