Kommentit (8)

Vierailija

 

Olipas harvinaisen kökkö artikkeli, jenkkiläistä keittiöpsykologiaa ja järkyttävää yksinkertaistamista. esim.

"On olemassa erakkoja ja omantienkulkijoita, jotka eivät etsi hyväksyntää eikä toisten kärsimys hetkauta heitä. Sitten on esimerkiksi Äiti Teresa. Suurin osa sijoittuu psykopaatin ja Äiti Teresan välimaastoon."

Psykopaatin vastakohta on äiti Teresa? Toisten kärsimys ei hetkauta erakkoluonteita? Eli he ovat kaikki psykopaatteja? Pitäsis vähän ajatella mitä kirjottaa... 

tai "Impulsiivinen huomaa kaiken, mitä ympäristössä tapahtuu. Jos miehesi huomaa uuden kampauksesi, hän on todennäköisesti impulsiivinen."

Se että huomaa mitä ympäristössä tapahtuu ja impulsiivisuus ovat täysin erillisiä ominaisuuksia niin kuin monet muutkin mitä tässä niputettiin yhteen. 

Vierailija

Missä on todistettu että add ja adhd ovat fyysisiä sairauksia? Ihmiset kyllä tänä päivänä kehittävät asialle kuin asialle diagnoosin. Olisiko alkoholismi fyysinen sairaus jos maailmassa ei olisi tippaakaan alkoholia? Milloin laiskuus lisätään neurologisten vammojen listaan? Ehkä jotkut ihmiset vain osaavat käsitellä eteen tulevia asioita paremmin kuin toiset. Tässä maailmassa on oikeastikin vammaisia ihmisiä, joiden vamman syntyyn ei vaikuttanut oma järjenkäyttö, kasvatus tai ympäristö. Ainahan voi itselleen selitellä selityksiä, pääsee vastuusta. Joillakin meistä ei vain ole aikaa tai raha siihen.

Vierailija

Kyllä ihminen on sekoitus noita kaikkia. Ei voi sanoa, ettäjoku on jotain just. Ja ihminen on vielä paljon muutakin.

joo himppu kökkö artikkeli.

Vierailija

Ei ole olemassa persoonallisuustyyppejä. Viisi persoonallisuuden piirrettä ovat toisistaan riippumattomia ominaisuuksia,jotka vaikuttavat eri suhteissa meissä kaikissa. Ne eivät ole vastakohtia toisilleen. Näin virheellistä kirjoitusta ei pitäisi julkaista.

 

 

Vierailija

Joko persoonallisuustyyppejä on enemmän kuin nämä viisi, tai sitten minulta puuttuu persoonallisuus, sillä en löytänyt näistä yhtään itseäni muistuttavaa...

RaivoApina

Niin siis juurihan jossain joku kirjoitti että esim. myöhästeleminen olisi diagnosoitava sairaus. Että tällaisessa maailmassa eletään ja näillä etenemme. Tänä onnellisuuspillerien aikakaudella vanha rehellinen "v***tus" on hyvin paheksuttu ominaisuus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat