Kommentit (3)

Vierailija

Hyvä artikkeli. Taidan tehdä tästä kivan huoneentaulun,että näen tarkistaa elämäntapojani välillä. Kiitos kattavasta ja ytimekkäästä artikkelista!

Vierailija

6.

 

Maailman sivu on kuollut Suomessa vuosittain 1000-2000 huonokuntoista influenssaan ja ihan tavalliseen flunssaan tai nuhakuumeeseen. Tämä uusi rokotevouhotus on pelkkää THL:n bisnestä. Bisnes se on joka kannattaa ja juurikin lääkebisnes. Voittoa tahkotaan vuodesta toiseen, haitat ei tunnu haittaavan. Pelottelutyylillä täällä Suomessa on aina saatu löysä kansa taipumaan millon mihinkin vouhotukseen, kuten esim margariinin massiiviseen käyttöön.

 

http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

Vierailija

Heh,

tunnollisena kaikki kohdat noista toteutuvat paitsi stressin välttäminen. Tunnollisena työntekijänä myös stressaannun helposti. Sairastun siis flunssiinkin helposti em. ohjeista huolimatta ja sitten poden huonoa omatuntoa, kun olen töistä pois. Sitten taas liikun, syön terveellisesti jne. ja sairastun taas... Voihan kyse olla jostain muustakin vastutuskyvyn heikkoudesta, mutta ainakaan elämäntavoista ei ole kyse.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat