Kommentit (3)

Vierailija

Sain juuri veriarvot, pitkästä aikaa. Olivat kuulemma todella hyvät. Mm triglyseridit 0,8 vaikka olen hieman pyöreä (normaalin BMIn ylärajalla). Sanottiin että on varmaan hyvä ruokavalio, että että jatka samalla.

Niin aionkin: munia, lihaa (rasvaista nautaa, sikaa, kanaa, kalaa), voita, rasvaisimmat juustot ja jogurtit, punainen luomumaito, vihanneksia laidasta laitaan, pähkinöitä ja lasi punkkua silloin tällöin.

 

Terveisin

nainen 48v

 

Päivittäkää tietonne

Sama kokemus, kuin edellisellä kommentoijalla. Kokonaiskolesteroli vähän yli 4 ja tärkeimmät, eli triglyseridit 0,73 ja pari kiloa ylipainoa. Ja todellakin, runsas(eläin)rasvaisella ruokavaliolla enkä syljeskele lasiin.

Kovin kummallisilta tuntuvat nuo ohjeet eläinperäisten kovien rasvojen vähentämiseksi, jos kolesteroli on koholla. No toisaalta, kaikki vähärasvaisesti syövät tuttavani ovat kolesterolia alentavan lääkityksen piirissä, niin eiköhän se ole tässäkin takana, miksi luonnollista rasvaa ei saisi syödä. Pysytään liian terveinä.

Punahiuksiset tantat

Olkaa te em. ylipainoiset tantat tyytyväisiä, kun voitte pitää hyvällä omallatunnolla liikalihavuuttanne yllä. Me muut emme ole yhtä onnellisessa tilanteessa: useissa normaalipaino yhdistyy korkeisiin veriarvoihin. Muistakaa, tantat, värjätä hiuksenne punaisiksii tai pikimustiksi. Se yhdistyy hienosti ylipainoonne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat