Päänsärky seis!

Kommentit (6)

Vierailija

Minulla epäiltiin kolmoishermosärkyä, sähköiskumaisia tujauksia päähän, kipu oli aika järjetöntä. Muutama kuukausi meni ja minulta poistettiin juurihoitoa vaatinut hammas. Seuraavalla kerralla osasin mennä ensin hammaslääkäriin ja taas juurihoito ja kipu hellitti. Jonkin verran oli vuoden aikana taas kipuja, teetin purentakiskon ja kivut loppuivat. Tosin vuosi sitten alkoi oireilemaan päähän ja muutaman kuukauden kuluttua poistettiin taas hammas. Nyt ei vuoteen ole ollut kipuja ja purentakisko käytössä.

Kivulias 65

Ärsyttävä vihlova kipu oikealla takaraivolla. Kipu alkoi aamuyöllä, mikään lääke tai ulkoilu ei tunnu auttavan. On kuin joku antaisi sähköiskuja.

Vierailija

Meillä on nyt sitten vuorossa joulujuhla. Muuten päätä ei särje melkein yhtään, mutta lavalla alkaa särkemään. Luulen, että johtuu jännityksestä tai runsaasta ja kirkkaasta valosta. Minulla tulee joskus yksittäisiä mikreenikohtauksia, mutta ne menevät ohi. Tämä kipu taas on erilaista, vähän saman tuntuista, mutta reilusti lievenpää. En tiedä mikä lie...

Vierailija

Päiväkirjan pito auttaa myös selvittämään, liittyykö päänsärky johonkin tiettyyn paikkaan (työpaikalle, kouluun tms.). Jos esim. päänsärky alkaa aina työpäivän aikana tai heti sen jälkeen, kannattaa miettiä, onko paikan sisäilma kunnossa. Joskus kyse voi olla esim. kosteusvaurio- tai homeongelmasta, joka saattaa pidemmän päälle aiheuttaa vakavia ja pysyviä terveyshaittoja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat