Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
1.4.2012

Intialainen ortopedi Ashok Rajgopal kertoo joogan terveysriskeistä. Fysioterapeutti Matt Toddman sanoo, että selkäkivuista kärsivien tulee olla hyvin varovaisia harjoittaessaan joogaa.

Vierailija
Ti 16:10

Naprapaattikäynti
Kertokaahan kokemuksia, te jotka olette käyneet naprapaatilla. Mitä "oireita" käynnin jälkeen teille on tullut?

Vierailija
Ti 15:25

Mikä auttaisi huomattavaan ylipainoon? Painan 82 kg ja olen 13v eli olen todella ylipainoinen.

Vierailija
La 19:50

Äiti ei ymmärrä inhimillisyydestä, eikä moraalista mitään. Äidillä ei ole mielipiteitä eikä ajatuksia, hän tekee mitä muut sanovat ja ainoastaan miellyttääksensä muita. Äitiä käytettiin hyväksi jo nuorena, ihmisten miellyttäminen ja hyväksynnän hakeminen ohitti kaiken inhimillisyyden.

Vierailija
13.8.2012

Olen syönyt kortisonia maaliskuusta heinäkuuhun eli yhteensä 5kk.
Aluksi annos oli 48mg Medrolia ja pikkuhiljaa vähennettin ja sitten lopetettiin. Edellinén kuuri oli puoli vuotta aikaisemmin ja kesti 10kk. Sairastan FSGSää eli munuaissairautta.

Vierailija
26.5.2013

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
6.8.2015

Olen vastikään saanut psoriasis-diagnoosin ja oireilua päänahan sekä silmien ympärillä. Onko joku kohtalotoveri viisaampi ja voisi neuvoa onko merkkien ja hiustuotteiden syytä olla allergisille tarkoitettuja tai muuten herkän ihon tuotteita vai voiko ns normaaleja käyttää?

Vierailija
11.3.

Onko kokemuksia sääriluun yläosan murtuman paranemisajasta? Nyt on n. 10 vk takana, ortoosin sain pois ja nyt kävelyä puolivarauksella.

Vierailija
10.3.

Poker has risen to the huge popularity in Finland during the last decade. Poker Revolution began to internet poker in earnest, and it became the public's favorite card game in the 2000s televised poker tournaments will.