Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
10.5.2010

Ollaan oltu naimisissa yli 10 vuotta ja meillä on kolme lasta. Sattuman kautta sain selville että mieheni on pettänyt minua useiden eri naisten kanssa ympäri kaupunkia.

Vierailija
13.8.

Sos kauneuden hoidon intoilijat! Omat hiukset tosi kuivat, katkeilee yms. Oon koittanu erilaisia hiusnaamioita, mutta ei oo auttanu. Sit kekkasin, että luonnonllisesti tuotettu hiusnaamio vois auttaa?

Vierailija
2.9.2010

Sori otsikko, en keksinyt miten tuon voisi tavallaan suomentaa. Mutta kyseessä on siis tämän kuvan viimeisin immenkalvo:

Vierailija
10.8.

Mulla tuli verikokeenvastaukset omaan kantaan, koetin selvittää näitä, mutta eri sairaalahoitopiirien arvot hettää paljon.

Tässä mitä mun vastaukset oli:

P-prl 219 mU/l Viitearvo 102-496/naiset
P-fsh 4,5 U/l Viitearvo naiset 15-50v

Vierailija
24.8.2014

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.