Kaupallinen yhteistyö

Pimeimmän vuodenajan valon juhla on nurkan takana. Joulun mukanaan tuomat kiireet pitävät sisällään kiperän kysymyksen: Miten muistaa läheisiään niin että lahja tuottaa iloa ympäri vuoden?

Jouluvalmisteluihin eivät kuulu ainoastaan siivoaminen ja keittiössä ahertaminen vaan myös kodin virittäminen tunnelmaan, koristeiden, kynttilöiden ja tunnelmoinnin kera. Sen sijaan että juhla tulisi suorittamalla, on muistettava että tunne juhlan lähestymisestä tulee pysähtymällä hetkeen, vaikkapa joulun teemoja esittelevän lehden kera. Niinhän sitä sanotaan, että tunteaksesi myötätuntoa muita kohtaan, sinun täytyy ensin tuntea sitä itseäsi kohtaan. Tähän tiivistyy joulun henki - kiireenkin keskellä tulee ottaa omaa aikaa.

Joulu on ympäröivien ihmisten huomioimisen ja muistamisen kulta-aikaa ja sopivien lahjojen hankinta voi haukata ison palan budjetista ja suunnitteluun käytetystä ajasta. Mutta on myös tapoja antaa monta lahjaa samassa - matkoja kaukaisiin maihin, muodikkaimpien vaatteiden ihailua ja samojen kansien sisällä, tarinoita oikeasta elämästä. Aikakauslehti on hyvä vaihtoehto, kun tuntuu että haluaa saada omaa aikaa itselleen tai antaa sitä toiselle sekä saada puheenaiheita, juuri niiden kanssa, kenen kanssa hyvä lehti laitetaankin kiertoon.

Joulun alla jouluvalmistelut haukkaavat suuren osan vapaa-ajasta, toiset rakastavat sitä, toisille se aiheuttaa lähes näppylöitä. Miten löytää tasapaino, hössöttämisen ja sesongista nauttimisen välillä? Vastaus on tietenkin yksilöllinen, riippuen elämäntilanteesta. Yksi mikä on varmaa on kuitenkin se, että lahjojen hankinnan suhteen kannattaa olla ajoissa. Läheisten toiveet ovat kuultavissa rivien väleistä, läpi vuoden.

Lue lisää, miksi aikakauslehti on täydellinen joululahja ja paras kumppani ympäri vuoden!