Jos kuntolaitteen ostaminen kiinnostaa, mieti mitä sillä tavoittelet.

Jos kunto- tai laihdutustavoite on tarkoitus saavuttaa ainoastaan kotilaitteella kuntoilemalla, se voi osoittautua ylivoimaiseksi, vaikka motivaatio olisi kohdallaan.

Toinen tärkeä kysymys laitetta valitessa on: Millaisesta liikunnasta nautit? Jos et pidä juoksusta tai salitreenistä, ne tuskin maistuvat kuntolaitteellakaan. Laitteiden hintahaitari on hämmentävän suuri, mutta nyrkkisääntö on yksinkertainen: Mitä kalliimpi, sen parempi. Hyvän laitteen käyttö on helppoa, turvallista ja äänetöntä, ja siinä on runsaasti harjoitusohjelmia ja -profiileja.

Eri malleja kannattaa testata ennen osto­päätöksen tekemistä. Kuntopyörän selkään voi hypätä kuka vain, mutta esimerkiksi kotikuntokeskuksen käyttäminen edellyttää oikean tekniikan hallintaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Listasimme eri laitteiden plussia ja miinuksia:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulkaahan pullamössösukupolvi! Kaikki tarvittavat laitteet löytyvät kehostanne/lihaksistostanne ja tuohon ripaus mielikuvitusta niin voitte laittaa sen 70-100 euroa kuukaudessa säästöön ja harrastaa liikuntaa ilmaiseksi kotona, ulkona tai vaikkapa meressä. Ja mitä liikkeitä sitten tehdään? KVG! Sitten noilla säästetyillä rahoilla voitte ostaa lomamatkan ja esitellä sitä ihanaa pyykkilautaa ja peppua kanariansaarten rannoilla.(voithan  tietysti näyttää pylly- ja pyykkilautakuvasi esim instagramissa, facebookissa ja twitterissä). Hohhoijaa. Minkä laitteen tarvii jotta tyhmyys ei tiivistyisi tällaista vauhtia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla