Mistä tämän numeron jutusta pidit eniten? Samalla voit antaa meille palautetta tai kertoa, mistä haluaisit lehdessämme kirjoitettavan.

Kerro mielipiteesi lehdestä ja autat meitä kehittämään siitä entistä paremman. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme  Omron HeatTens-kivunlievittäjää. Helppokäyttöinen laite on tarkoitettu lihas- ja nivelkipuihin, ja se yhdistää kaksi lääkkeetöntä menetelmää: tens-teknologian ja lämmön. Takuu 3 vuotta.

Arvomme kaksi 129 euron arvoista palkintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaa 22.9. mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja yhteenvetoina. Avoimia palautteita saatetaan nostaa lehteen annetulla nimimerkillä. Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen ja ne poistetaan järjestelmästä 6kk sisällä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla hyväksyt tietojen käsittelyn sekä arvonnan säännöt.

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Erja429

Hyvä kiertämään vaikka toinen on useasti sinua kohtaan tyly. Itselläni on ainakin parempi mieli illalla kun ei ollut toista kohtaan paha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla