Hyvän terveyden tekijöiden uusi opas pysyvään painonhallintaan sisältää kaiken, mitä keventämiseen tarvitset. Kilot veks – pysyvästi kevyemepi olo! myydään vain irtonumerona hintaan 5,90 e. Kurkista lehteen!

Ei kieltoja, ei kuureja, vaan herkullisia reseptejä ja lupa syödä. Tutkitun ravitsemustiedon lisäksi saat:

+ Kahden viikon ruokaohjelman, jossa viikko kasvisruokaa ja viikko gluteenitonta. Kaikkiaan 29 reseptiä alla 1600 kcal/päivä.

+ Kuukauden kuntostartin, jossa sekä helppoja ja tehokkaita kotijumppia että rentoutavia mindfulness-harjoituksia.

”Ajattele ohjelmaa tehostarttina terveellisiin elämäntapoihin eikä vain neljän viikon kuurina.”

Lisäksi muistutamme, että keventäjä tekee tärkeimmän työn pään sisällä. Painonhallinta ei onnistu nälkäisenä eikä tahdonvoimalla, vaan siihen tarvitaan aivotreeniä: lisää joustoa, lepoa ja iloa elämään!

”Oma jaksaminen on painonhallinnan ehdoton edellytys. Jos paukut ovat loppu ja stressi kova, on varmaa, että haasteita tulee.”
 

 

ruotsinsuomalainen

Kevennä ilman nälkää

Mistähän sen kirjan saisi tänne ruotsiin, kun ei ole paikkakunnalla sellaisia lehtikioskeja joista saisi suomenkielistä lukemista? Meitä taitaa olla tarkkaan laskettuna kolme (3) suomenkielistä koko kylällä ja meilläkin olosuhteiden pakosta kotikielenä ruotsinkieli
Lue kommentti
ei maksa mitään

Kevennä ilman nälkää

Ruokavalio on tärkein ja suurin syy siihen, että normaalipaino pysyy tai, että paino laskee. Ja että pysyt terveenä. Suomessa margariinileipä, peruna, puuro ja maito perustuu maatalouspolitiikkaan, EI terveyttä edistävään ruokavalioon, tieteellisestä tutkimuksesta puhumattakaan. Viljavalmisteita (puuro, leipä, näkkileipä, riisi, pasta, makaroni, mysli jne...) tai perunaa ei raavaskaan mies tarvitse kahta annosta enempää päivässä, koska jatkuva liika hiilihydraatti mm. lihottaa, etkä jaksa syödä...
Lue kommentti