Oletko sinä 500 euron lahjakortin voittaja? Arvomme Hyvän terveyden tilaajien kesken kaksi 500 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia!

Kannattaa siis pitää tilaus voimassa koko kevään ajan! Sinun ei tarvitse tehdä mitään – tilaajana olet automaattisesti arvonnassa mukana. Lahjakortti on voimassa vuoden koko Suomessa S-ryhmän ketjukaupoissa.

Onnea arvontaan!

Hyvän terveyden kevät 2022 -arvonnan säännöt:

Sanoma Media Finland Oy/Hyvä terveys järjestää huhtikuussa 2022 arvonnan, jossa arvotaan 2 kappaletta S-ryhmän 500 €:n arvoista lahjakorttia. Voittajat arvotaan 29.4.2022 kaikkien Hyvän terveyden voimassa olevien tilausten kesken.  

S-ryhmän lahjakortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvä terveyden tilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Arvontaan ei voi osallistua niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla