Lettutaikinaan sopivat myös valko- tai punakaali, hapankaalista puhumattakaan.

Lettutaikina

36-40 kpl
Yksi annos 40 kcal, laktoositon

6 dl laktoositonta rasvatonta maitojuomaa
4 dl sämpyläjauhoja
2 munaa
3-4 dl silputtua ja höyrytettyä kiinankaalia
½ tl suolaa
2 tl salaattimaustetta
pullomargariinia paistamiseen

1.    Vatkaa maito, jauhot ja munat hyvin keskenään. Anna taikinan turvota vähintään 15 minuuttia.
2.    Lisää taikinaan ripaus suolaa ja höyrytetty kiinankaali.
3.    Paista taikina pieniksi letuiksi ja tarjoile raejuustorahkan kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Raejuustorahka

NELJÄLLE

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 prk laktoositonta raejuustoa
¼ prk laktoositonta maitorahkaa
2 tl rosépippuria
mustapippuria myllystä
2 dl hienonnettua kiinankaalia
1 dl puolukoita tai karpaloita
ripaus sokeria

Yksi annos 40 kcal
, gluteeniton, laktoositon, munaton

1.    Sekoita kaikki aineet keskenään, viimeiseksi jäiset marjat.
2.    Lisää sokeria maun mukaan ja tarjoile lämpimien lettujen kanssa kerrostettuina.

VINKKI

  • Sekä taikinaan että rahkaan sopivat myös valko- tai punakaali. Vaihtelua antaa myös hapankaali.
  • Valmiita mausteseoksia, kuten yrttipohjaisia salaattimausteita, on saatavana myös suolattomina.


OIVALLUS

  • Kaalit ovat edullisia ravintopommeja, niissä kaikissa on runsaasti kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita.
  • Hapankaalissa on vatsaystävällisiä maitohappobakteereita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla