Jessica Simpson on kertonut sairastelleensa paljon kolmannen raskautensa aikana. Kuva: <span class="photographer">MVPhotos</span>
Jessica Simpson on kertonut sairastelleensa paljon kolmannen raskautensa aikana. Kuva: MVPhotos

Jessica Simpson valitsi tyttärelleen nimen jo ennen tämän syntymää. 

Laulaja Jessica Simpson julkaisi Instagramissa herkän kuvan perheen kolmannesta lapsesta. Simpson kertoi vauvan syntyneen tiistaina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are so happy and proud to announce the birth of our perfect daughter, Birdie Mae Johnson. 3.19.19 10 Pounds 13 Ounces

Henkilön Jessica Simpson (@jessicasimpson) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @jessicasimpson

– Ilmoitamme iloisena ja ylpeänä, että täydellinen tyttäremme Birdie Mae Johnson on syntynyt, Simpson kirjoitti kuvatekstiin. 

Simpson vihjasi tulevan tyttärensä nimestä julkisuuteen jo aiemmin. Birdie tarkoittaa suomeksi lintusta, ja Simpsonin tammikuussa järjestetyillä vauvakutsuilla oli lintuteema.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Simpson on jakanut Instagram-seuraajilleen myös muita raskauteen liittyviä tapahtumia avoimesti. Vain muutama viikko sitten laulaja kertoi toipuvansa keuhkoputkentulehduksesta, joka oli neljäs perättäinen kahden kuukauden sisällä. Simpson kertoi viettäneensä sairaalassa viikon, sillä lääkärit olivat halunneet pitää häntä raskauden vuoksi tarkkailussa.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Simpsonilla ja hänen miehellään Eric Johnsonilla, 39, on entuudestaan kaksi lasta: Maxwell Drew, 6, ja Ace Knute, 5. 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla