1. Musta on viime aikoina tuntunut vähän riittämättömältä monen asian suhteen: tuntuu, että on niin paljon juttuja meneillään, ettei vaan millään voi antaa kaikelle täyttä panostusta, ainakaan tulematta ihan hulluksi. Blogikin on kuulunut tähän riittämättömyyden listaan, ja piti ihan tutkailla tilastoja, että näinkö se postaustahti on päässyt hiipumaan. No, statistiikan valossa mitään hullua hyytymistä ei ole tapahtunut - jostain syystä kuitenkin siltä on tuntunut. Pahoittelen kuitenkin, jos täällä on ollut vähän hiljaisempaa, nyt on ollut niin monta rautaa tulessa!

2. Kuin ihmeen kaupalla sain aikaan aika paljonkin etenemistä lopputyöni suhteen eilen - voidaan jopa puhua pienestä inspiraatiosta! Välillä koko homma on tuntunut todella, todella tuskalliselta, eikä valonpilkahduksia ole pahemmin näkynyt. Eilisen puurtamisen jälkeen olo oli kuitenkin jokseenkin helpottunut ja tuntui, että työ nytkähti hieman eteenpäin. Tästä jouduin tosin maksamaan sen, että missasin kaverini polttareista puolet.

3. Vaikka vietinkin suurimman osan lauantaista konettani näpytellen, ehdin silti viettämään sosiaalistakin elämää viikonloppuna. Ehdin mukaan kaverin polttaridinnerille ja sunnuntaina yhteispitkikselle. Sunnuntaina käytiin myös kavereiden luona lounastamassa ja pelaamassa virtuaalitodellisuus-Nintendoa, joka oli huippuhauskaa! Eläydyin laskettelupeliin niin tunteella, että meinasin monta kertaa kaatua taaksepäin!

4. Viikonlopun säät ovat olleet ihan huikeat, ja ekat shortsilenkit on takana! Kokeilin vähän HCR-vauhtia lauantaina, ja sitä tarkeni ihan hyvin pötkiä lyhyissä shortseissa. Kävin myös ekaa kertaa tälle keväällä juoksemassa Keskuspuistossa. Siitä tulee aina niin kesäinen fiilis. :)

5. Huikean aurinkoisista keleistä johtuen päästiin korkkaamaan parveke-aamupalakausikin lauantaina. Olin perjantai-illan töissä puolelleöin ja nukkuminen meni ylikierroksista johtuen myöhään, joten pääsin ylös sängystä vasta yhdentoista jälkeen. Jääkaappi ammotti tyhjyyttään, mutta onneksi lähikaupan paistopiste pelasti hiilarinnälkäisen aamupalansyöjän.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat