Viikonlopun jäljiltä kroppani oli ihan tosi väsynyt. Syynä sille oli kaksi kovaa treeniä: lauantaina juoksin Karhu-viestissä ja sunnuntaillekin oli ohjelmassa pitkä lenkki, jonka loppuun piti tykittää vielä kolme kilsaa reipasta. Meinasin lusmuilla pitkiksen, mutta yllättäen sitä jaksoi juosta lenkin loppuun tuon kovankin osuuden, kun oli juoksuseuraa!

Pitkiksen jälkeen käytiin testaamassa Klaus K:n sunnuntaibrunssi. Olen jo parin vuoden ajan miettinyt, että olisi kiva käydä testaamassa kyseinen paikka, mutta aina se on jäänyt. No, synttärit olivat hyvä tekosyy mennä vähän kalliimmalle brunssille - harmi, että ihan hintansa väärti brunssi ei kyllä ollut. Ruoka oli tosi hyvää kyllä, mutta odotukseni eivät täyttyneet. Oli kuitenkin huippua nähdä pöydän ääressä niin monta ystävää!

Tämä viikko alkoi siinä mielessä vähän pehmeämmin, että maanantai oli mulla töistä vapaata. Päivä ei kuitenkaan ollut mikään varsinainen vapaapäivä, vaan kello soi jo seiskan jälkeen, ja paiskin päivän hommia tutkielmani parissa. Olin yllättävän tehokas, ja ehdin iltapäivällä käymään vielä kampaajalla, pankissa ja hoitamassa muutenkin asioita. Tuntuu, että on han mahdotonta tehdä noita juttuja ilman arkivapaapäiviä! Jotain hyvää sentään päivystysvapaista oli.

Viime vuonna sain välillä todella pihistellä rahan suhteen, ja olen koettanut jatkaa samaa rataa etenkin shoppailujen suhteen. Viikonloppuna sorruin kuitenkin sen verran, että ostin nahkatakin ja kevätkengät. Puolustuksekseni todettakoot, että vaatevarantoni ovat aika heikot Kapkaupungin vuoksi - laitoin paljon vaatteita ennen muuttoa UFF:lle, enkä kauheasti ostellut mitään viime vuoden puolella.

Tänään kävin huolehtimassa lihaskunnostani CXWORX-tunnilla. Olen aika ylpeä siitä, että olen onnistunut pitämään aika hyvin kiinni yhdestä lihaskuntotreenistä per viikko kuluneen vuoden ajan!

Söin illalliseksi lohisalaattia ja katselin, kuinka aurinko pikkuhiljaa painui horisontin taa. Ihana päivä ja ihana ilta - talvi on viimein ohi. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat