1. Jostain syystä tykkään tosi paljon sota-aiheisista elokuvista, tv-sarjoista ja kirjoista.

2. En pese urheiluvaatteitani välttämättä joka käyttökerran jälkeen. En hikoile kauheasti, eikä siksi esimerkiksi juoksutakkia ole välttämättä tarve pestä hitaan lenkin jälkeen. Eri asia on toki kovat treenit ja märäksi hikoillut vaatteet!

3. Tykkään värikkäistä ja söpöistä sukista, enkä juurikaan omista mustia sukkia.

4. En pidä töissä juuri koskaan kahvitaukoja. Koetan vähentää kahvinjuontia enkä kai jotenkaan muutenkaan kaipaa muuta virallista taukoa kuin lounastauon (jonka kyllä aina ihan ehdottomasti pidän). Kahvitauot olisi kyllä hyviä sosialisoitumisen kannalta, ja onhan se muutenkin hyvä pitää töistä taukoja.

5. Olen ennemmin muutaman minuutin myöhässä kuin etuajassa. Jostain syystä runsaasti etuajassa oleminen ja odottelu tuntuu ajan hukkaamiselta, olen kai niin kärsimätön luonne. Nykyään olen kyllä parantanut tapojani enkä enää myöhästele juurikaan.

6. Pystyn mielestäni aika hyvin samaistumaan toisten ihmisten tunteisiin.

7. Lisään ruokaani suolaa maistamatta sitä ensin. Syön tosi suolaista ruokaa, mutta siitäkin huolimatta verenpaineeni on varsin matala - ainakin vielä. Cape Townissa sain hillittyä suolan käyttöä, mutta nyt se on taas vähän villiintynyt.

8. Olen koukuttunut tulppaanien ostoon, vaikka ennen inhosin leikkokukkia. Tulppaanit on vaan jotenkin niin helppoja ja sitkeitä! Ja tietty myös kauniita.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat