Lomareissujen aikana en tykkää treenata tavoitteellisesti, ja niinpä pidän aina juoksuohjelmastani taukoa lomien ajan. Otan kuitenkin silti uskollisesti juoksukamat mukaan matkaan, vaikka mitään kunnianhimoisia treenisuunnitelmia ei olisikaan. Yleensä käyn kuitenkin lenkillä ainakin pari kertaa matkan aikana, sillä lenkkeily on tosi hyvä tapa tutustua uuteen kaupunkiin.

Näin porukkamatkalla en ole yksin vastuussa päivän aktiviteeteista ja aikatauluista, ja niinpä mahdolliset lenkkeilyt pitää sovittaa sovittuun ohjelmaan. Tällaisilla reissuilla lenkille onkin helpointa mennä aamulla, kun muu reissuporukka vielä nauttii hitaasta aamusta (tekisi mieli kirjoittaa, että kun muu porukka nukkuu, mutta valitettavasti niin aikaisin musta ei ole heräämään).

Ekan aamulenkin tein eilen, meidän tokana reissupäivänä. Lähdin matkaan kympin jälkeen, eikä ulkona ollut yhtään liian kuuma! Juoksin rantaa pitkin ja vain nautin mereltä tulevasta tuulesta. Tarkoitukseni oli juosta vain vitonen, mutta askel oli niin kevyt, että lopulta mittariin tuli miltei kymppi. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat