Kulunut viikko äityi lopulta suunniteltua kiireisemmäksi. Keskiviikko-iltaan tupsahti ylimääräiset treenit, ja torstai-illan vietin tehden hektisintä päivystysvuoroa aikoihin. Vuoron jälkeiset adrenaliinitutinat jatkuivat vielä perjantaihin, ja kun kehnosti nukutun yön jälkeen vedin työntäytteisen päivän töissä, olin neljältä niin naatti, että olisin voinut kaatua suorilta jaloiltani sänkyyn. Kävin mielessäni tiukan keskustelun siitä, että pitäisikö päivän treeni skipata, mutta lopulta päädyin tekemään siitä kevennetyn version, mikä oli hyvä päätös. Pieni rasitus auttoi purkamaan jännitystä niin mielestä kuin kropasta!

Vaikka minulla on nykyisin taipumusta haalia itselleni tekemistä ja puuhattavaa, nykysin olen viisaampi siinä, että osaan ennalta suunnitella niitä tyhjiä aukkojakin kalenteriini. Eilinen ilta oli juurikin tällainen suunniteltu lepotauko, jonka tarpeessa olin enemmän kuin pitkään aikaan. Kun vihdoin pääsin salilta kuuden aikaan kotiin, olin valmista kauraa makaamaan sohvalla koko illan.

Vapaa ilta auttoikin tyhjentämään mielen ja rentouttamaan kropan loppuviikon sykkimisistä. Sauna, lasi viiniä ja Woltilla tilattua sushi sekä kolme jaksoa SKAMia (huippu sarja, muuten!) teki terää. Nukuin vielä ihanat kymmenen tunnin unet ja ah, olo alkaa olla uudesti syntynyt!

Tämänkin aamun olen vielä ottanut rennosti: söin hitaan aamupalan ja ehdin lukea niin blogit kuin Hesarin. Seuraavaksi lähdetäänkin pitkikselle kavereiden ja poikakaverin kanssa!

Ihanaa viikonloppua kaikille - ja muistakaahan varata itselleni tarpeeksi lepoaikaa etenkin tiukkojen puristusten jälkeen!

Kommentit (1)

Elma

Ihan mielenkiinnosta ja blogiasi jo alkutaipaleilta seuranneena olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaisessa työssä nykyään olet ja oletko lähtenyt erikoistumaan johonkin suuntaan/millaisia aikeita sinulla on :) Ymmärrän, jos et halua tuoda työasioita tarkemmin blogiisi, mutta tälläinen ehdotus/toive on nyt kuitenkin heitetty :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat