- Alkanut viikko on lähtenyt käyntiin jotenkin tosi mukavan energisissä fiiliksissä. Kajaanissa vietetty vaellushenkinen viikonloppu taisi tulla tarpeeseen, sillä pitkästä aikaa on samaan aikaan levännyt mutta energinen olo. Sellainen kiva draivi päällä kaikkeen tekemiseen.

- Mukavaa fiilistä tuki myös se, että kävin tänään pitkästä aikaa kouluttautumassa. Koulutuksessa käsiteltiin muun muassa erikoistumiseen liittyviä käytännön asioita. Minulle tuli tulevaisuuden miettimisestä jotenkin tosi inspiroitunut fiilis: vaikka monet asiat siintävätkin kaukana tulevaisuudessa, on niiden suunnittelu ja ajattelu kutkuttavaa.

- Tänään minua piristi myös sushi-lounas. Meillä ei ole työpaikkaruokalaa, eikä lounastauolla ehdi oikein minnekään lähialueen ravintoloihin, joten rauhallinen lounas sushi-ravintolassa tuntui oikein luksukselta.

- Kesän loppuminen vähän harmittaa, mutta tänään oli niin kaunis ja aurinkoinen syyskuun päivä, että syksyn alkaminen tuntui oikeastaan ihan mukavalta ajatukselta. Käytiin siskon kanssa pieni lenkki Töölönlahdella ja Tokoin rannassa, ja piti ihan pysähtyä ihastelemaan kellastuvia lehtiä (kuvassa eivät kyllä näytä niin ihastuttavilta kuin luonnossa :D). Juoksu ei harmillisesti kulkenut juuri yhtään, mutta sellaista se välillä on. Toivottavasti jalat elpyvät huomisen kisaa varten!

- Narcosin kolmos-season on yksi ehdottomista ilonaiheistani. Minulle paras tapa rentoutua on laittaa läppäri kiinni iltasella ja katsoa yksi jakso jotain kivaa sarjaa tai lukea kirjaa - näistä rentoutumishetkistä pitää pitää kiinni, vaikka kuinka olisi kiirettä!

Kommentit (1)

Vierailija

Moi! Postausehdotus, olisi kiva jos kertoisit sun lenkkarivalikoimasta kuvien kera, millä juokset mitäkin lenkkiä ja mistä ominaisuuksista pidät, mistä kengistä ehkä haaveilet. Tämä tuli mieleen kenkäkuvasta:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat