Heippa!

Viikonloppu on mennyt täällä aika kiireisissä tunnelmissa: olen kirjoittanut kaksi 10-sivuista esseetä, joista toisen juuri äsken palautin. Toista työstän vielä huomisen, ja sitten olisikin suurin osa kirjallisista töistä takanapäin! Sen jälkeen on "enää" vain tentit, mutta niihin voi onneksi vain lukea. Tuntuu, että en jaksa kirjoittaa enää yhtään englanninkielistä tekstiä näiden rykäysten jälkeen.

Kiitos kouluhommien, viikonloppuna ei paljon tullut muuta tehtyä. Lauantai-aamulle meillä oli kyllä suunnitelmissa mennä Park Runiin, mutta kun aamulla kello meidät herätti, huomattiin, että hanoista ei tullut vettä! Kun tiedustetiin asiaa talonmieheltä, hän totesi, että viereisen työmaan rakennusmiehet olivat edellisiltana rikkoneet jonkun putken, ja koko kortteli oli ilman vettä. Heidän oli aamulla pitänyt tulla korjaamaan tilanne, mutta sen sijaan ryhmä oli talonmiehen mukaan lähtenyt illalla viihteelle, kukaan ei ollut aamulla ilmaantunut paikalle eikä vastannut puhelimeen...

Koska olisi ollut ikävää viettää koko päivä hikisenä, jouduttiin skippaamaan juoksu. Sen sijaan lähdettiin keskustaan ja mentiin Company's Gardensiin syömään aamupalaa. Company's Gardens on paikallinen "mini-keskuspuisto", jossa en kauheasti ole hengaillut, vaikka paikka onkin tosi kaunis! Company's Gardens toimi hollantilaisten aikaan puutarhana, jossa kasvatettiin vihanneksia ja hedelmiä Euroopan ja Cape Townin väliä seilaavien laivojen miehistöille. Puutarhassa myös viljeltiin seudun ensimmäiset viinit 1600-luvulla!

Company's Gardensissa on ihana pieni ravintola, jonne mentiin syömään aamupalaa. Oltiin paikalla tosi aikaisin, koska oltiin herätty juoksua varten jo seitsemältä. Oli kuitenkin ihanaa nautiskella aamupalasta ilman kaikeassa rauhassa ilman ihmismassoja! Aamupalan jälkeen tehtiin vielä kävelylenkki puiston halki.

Mutta nyt otan vielä viimeiset ponnistukset kouluhommien kanssa! Toivottavasti ensi viikolla riittää puhti kirjoittaa blogia vähän ahkerammin, kun saan nämä muut kirjoitustyöt pois alta. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat