Moikka,

täällä on viikko jälleen kerran alkanut suht vauhdikkaasti. Kroppa on kuta kuinkin toipunut hiihdosta: pidin sunnuntaina lepopäivän, ja eilen hölkkäilin vain kevyen lenkin sekä kävin hieronnassa. Ehdinpä myös eilen piipahtamaan dinnerillä erään kaverini kanssa.

En ole käynyt hieronnassa pitkään aikaan - ööh, itse asiassa vuoteen - ja sen kyllä huomasi. Hieroja otti lihakseni ihan kevyesti, mutta silti teki mieli välillä parkua tuskasta! Myös venyttelemättömyyteni huomasi hieronnassa, sillä se on vaikuttanut liikkuvuuteeni todella dramaattisesti. No, ei auta kuin tehdä ryhtiliike ja alkaa taas venytellä.

Hieronnan ansiosta mulla oli aika kipeät pohkeet tänään, mikä oli vähän huono juttu, sillä illalle oli ohjelmassa vauhtitreeni. Olisin siirtänyt treenin muuten keskiviikolle, mutta mulla on huomenna synttärit, ja poikakaveri oli tehnyt jo illaksi dinnerivarauksen. Niinpä ei auttanut kuin tehdä treeni tänään, tosin kroppaani tarkkaan tunnustellen.

HCR:lle on nyt kuutisen viikkoa, ja kieltämättä pienet epäilykset omasta kunnosta ovat vallaaneet pääni. Yleensä kevät on jostain syystä mulle kunnon osalta nihkeää aikaa, en tiedä miksi. Tähän saakka olen ollut toiveikas kunnon kehittymisen suhteen, sillä tein helmikuussa monta hyvää treeniä Myllyssä. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen ottanut vähän takapakkia. Mutta sellaista kai se välillä on!

Päivän treeni oli sinänsä kohtalaisen kevyt siinä mielessä, että vaikka kovaa mentiin, toistoja ei ollut paljoa. Verryteltiin kotoa Eltsuun siskon ja poikakaverin kanssa, ja teimme sitten Eltsun kentällä kukin oman treenin. Tein ensin 2000m vedon, jonka tavoitevauhdin tuli olla 4min/km, mutta jäin siitä hieman. Sen jälkeen palauttelin nelisen minuuttia ja juoksin tonnin aikaan 3.56. Tämä tonni tuntui hengityksen puolesta ihan ok:lta, mutta jalat oli kyllä ihan jumissa. Lopuksi vedin 5x200m rennon kovaa pienellä hölkkäpalautuksella.

Tehtiin treeni Eltsussa, joka on vihdoin taas käytettävissä talven jäljiltä! Eltsu on kyllä ehdottomasti mun lempitreenipaikka, ihan mahtavaa, että noin mahtavalla sijainnilla on yleisurheilukenttä käytettävissä koko kansalle. Sää oli aika kylmä ja tuulinen, mutta se ei menoa haitannut, oli niin kivaa päästä taas Eltsuun tauon jälkeen. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat