Heippa,

pahoittelut pienestä postausviiveestä! Netti ei lopulta ollutkaan niin nopea Namibiassa kuin se alkuun alkoi ymmärtää, ja kuvien lataamisen käytyä käytännössä mahdottomaksi päätin siirtää postailut suosiolla parempaan ajankohtaan. Nyt ollaan taas takaisin Cape Townissa ja oman netin parissa, joten ajattelin vielä vähän kirjoitella reissustamme!

Tosiaan, kuten jo viime postauksessa sanoin, Namibia on ehdottomasti yksi eksoottisimmista kohteista, jossa olen koskaan ollut. Toki olimme maassa vain neljä päivää, ja sen koko ajan Swakopmundin ja Walvis Bayn alueella, joten isosta maasta jäi 95% näkemättä. Namibiahan on todella harvaan asuttu maa, jossa etäisyydet ovat pitkät, joten jos paikan haluaa kunnolla koluta läpi siihen saa kyllä varata aikaa.

Meidän neljän päivän mittainen irtiotto tuntui kuitenkin ihan sopivalta, varsinkin, kun pysyttelimme koko ajan samoilla huudeilla. Poikakaveri oli varannut meille tosi ihanan majoituksen aivan meren rannalta. Iltaisin oli ihana nukahtaa Atlantin kohinaan, ja aamulla parvekkeemme alapuolelle parveili flamingoja.

Olimme varanneet lauantaille aktiviteetin, jota olin odottanut pitkään: menimme nimittäin aavikolle fatbaikkaamaan! En ollut koskaan aiemmin ajanut fatbikella, ja ajattelin sen olevan tosi raskasta. Homma ei kuitenkaan poikennut maastopyörän polkemisesta juurikaan, mitä nyt toki aavikolla oli suht raskasta ajaa. Toki maastopyörällä ei paljon olisi pitkin dyynejä huristeltu!

Dyyneillä polkiessa reidet joutuivat kyllä välillä aika kovalle koetukselle, ja itse asiassa olen vieläkin aika jumissa lauantain ajeluista. Ylämäissä hiekka petti alta, ja pyörää sai todella sotkea, mikäli mieli päästä ylös saakka. Välillä oli ihan pakko taluttaa!

Dyyneillä hurjastelu oli myös aika pelottavaa, nimittäin laskettiin alas välillä aika jyrkkiäkin dyynejä. Kaikista isoin dyyni tuntui melkein vaakasuoralta, ja mua pelotti ihan hulluna laskea se alas. Yritin ja yritin, mutta vedin aina jarrut pohjaan ennen kuin pyörä lähti liikkeelle. En kuitenkaan halunnut luovuttaa, ja lopulta uskalsin laskea dyynin alas, tosin alussa aika paljon jarrutellen! Mut olinpa kyllä ylpeä itsestäni sen suorituksen jälkeen. :)

Tämän lyhyen kokemuksen jälkeen voin kyllä suositella ainakin Swakobsmundin aluetta reissukohteeksi kaikille seikkailunhaluisille matkailijoille! Pakko kyllä päästä tutustumaan Namibiaan vielä laajemminkin.

Kommentit (1)

Vierailija

Kuvat ovat ihan valtavan hienoja! En ollut ajatellut, että tuollaista lajia voi Namibiassa harrastaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat