Uusi vuosi loppui lopulta aika samoissa merkeissä kuin alkoikin: yltiöoptimaalisissa muuttoaikatauluissa. Muistan, kuinka alkuvuodesta manailin itselleni, että en enää koskaan varaa liian vähän aikaa muuttohommille, koska se on niin stressaavaa puuhaa tehdä kiireessä. Enkä varsinkaan sovi mitään aktiviteetteja muuttoa edeltäville ja seuraaville päiville.

No kuinkas nyt kävikään? Saimme kannettua tavarat uuteen asuntoomme perjantai-iltana seiskalta, ja uuden vuoden aatolle olin suunnitellut mitkäs muutkaan kuin uuden vuoden bileet! Huh, lauantai-aamuna kämpän ollessa lievästi sanottuna kaaottinen meinasi vähän stressiä pukata, mutta kunnon ahkeroimisen jälkeen saimme lopulta kämpän juhlakuntoon ja bileet pystyyn.

Meidän uuden vuoden bileiden teema oli Great Catsby ja 20-luku. Asuntomme ei ihan muistuttanut Catsbyn lukaalia, mutta ihan hienon näköiseksi saimme koristeltua "kattohuoneistomme" kultaisin ja hopeisin serpentiinein ja ilmapalloin. Illan suosikkikoristeeeni oli ehdottomasti Tigerista ostettu diskopallo, joka loi yökerhomaista fiilistä meidän kotibileisiin.

Bileet onnistuivat tosi kivasti, ja loppuillasta vieraita oli reilusti yli kolmekymmentä! Lopulta innostuttiin tanssimaan olohuoneessamme aamun pikku tunneille - kömmin sänkyyn viimeisten vieraiden lähdettyä puoli neljältä. Onneksi asuntomme on hyvin äänieristetty, eikä rappukäytävään kuulunut meteliä, vaikka musiikki oli välillä aika kovalla.

Huomenna olisi edessä paluu arkeen, vai pitäisikö pikemminkin sanoa, että uuden arjen aloitus. Aloitan työt uudessa työpaikassa, mikä on aina vähän jännittävää! Pitääkin mennä aikaisin nukkumaan, kun viime yönä unet jäivät vähän niukoiksi. :)

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat