Vuoden ylivoimaisesti pisin kuukausi, tammikuu, on nyt takanapäin, ja kaikesta pyörityksestä huolimatta kuukausi tuntui jälleen kerran ihan tosi pitkältä! Jostain syystä fiilis keveni huomattavasti, kun kalenterin lehden sai kääntää helmikuuksi. Helmikuu on kuitenkin jo jollain tapaa kevätkuukausi, ja muutamana päivänä parin viime viikon aikana on ollut jopa pientä kevään tuntua ilmassa.

Mutta mitä kuuluu minulle näin kevään ja talven taitteessa? Tammikuu oli aikamoinen kuukausi - aloitin uudessa paikassa työt, ja jo parin viikon töissäolon jälkeen sain uusia tehtäviä. Olin tästä superinnoissani, sillä tehtävät olivat juuri sellaisia, jotka minua kiinnostivat. Ainoa hankaluus oli se, että on ollut hankalaa omaksua uusia tehtäviä, kun itse talokin on ollut vähän tuntematon. Mut pikkuhiljaa olen mennyt eteenpäin ja koettanut vaan opetella uusia juttuja.

Työtehtävien laajentumisesta johtuen olen huomannut istuvani iltoja koneella - milloin laatimassa erilaisia checklistoja, milloin opiskelemassa uutta. Pelkäsin, että uusien työjuttujen vuoksi en ehtisi tehdä tutkielmaani ollenkaan, mutta toistaiseksi sen tekeminen on mennyt siinä sivussa. Kai sitä on ollut jollain tapaa helpompi tehdä sitäkin, kun muutenkin istuu koneella ja puuhastelee kaikenlaista!

Niinpä viime viikot ovat olleet aika hiljaiseloa sosiaalisen elämän suhteen. Yleensä vietän varsin aktiivista sosiaalista elämää myös arkena, mutta nyt kavereiden kanssa hengailu on rajoittunut yhteisiin treenihetkiin ja viikonloppuiltoihin. Arkisin olen käynyt tekemässä työpäivän jälkeen jonkun treenin ja sitten kirjoitellut koneella pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Aika masentavaa!

Toisaalta tämä hiljaiselo taitaa kuulua myös tähän vuodenaikaan ja tammikuun tylsyyteen, sillä olen huomannut, että myös kaverini ovat olleet koloissaan tavallista enemmän. Ehkä tämä meno tästä vielä vilkastuu, kun nythän mennään jo kevättä kohden!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat