Tekisi mieli kirjoittaa, että paluu arkeen Espanjan reissulta on sujunut kivuttomasti, mutta se ei ehkä vastaa ihan todellisuutta. Lauantainen matkustusrupeama oli yllättävän rankka, ja tuntui, että kroppani ei ollut vielä sunnuntainakaan toipunut siitä kaikesta istumisesta ja liian vähäisistä ruokailuista. Ja kun sunnuntain ja maanantain välinen yö meni vielä todella katkonaisesti, en voi sanoa, että viikko olisi alkanut mitenkään virkeissä merkeissä...

En ole koskaan ollut mikään kauhea sunnuntai- tai lomaltapaluu -ahdistelija, mutta nyt kieltämättä pientä angstia oli ilmoilla. Koetin pohtia, että mistä moinen johtuu - tykkään nimittäin työstäni tosi paljon. Loppujen lopuksi, kun sitten asiaa tarkemmin mietin, niin tulin siihen tulokseen, että onhan tässä ollut kaikenlaista. Muutto Suomeen ja pitkä kevät uusissa, haastavissa duunikuvioissa höystettynä tutkielman tekemisellä - ei ihmekään, jos on vähän käynnistymisvaikeuksia.

Toisaalta tuntuu, että aina löytyy selityksiä sille, miksi milloinkin väsyttää, uuvuttaa ja niin edelleen. On kaamosmasennuksia ja kevätväsymyksiä - miksi aina pitää olla joku syy sille, että tekisi mieli ottaa iisimmin? Ehkä itsenikin pitäisi vaan hyväksyä, että arki on välillä tiukempaa ja välillä väljempää. Jos se puolestaan tuntuu liian tiukalta koko ajan, niin sitten pitää tehdä jotain korjausliikkeitä. :)

No, onneksi viime yönä sain jo kunnon yöunet, ja tämän päivän myötä olenkin jo palautunut suhteellisen normaaliin olotilaan. Espanjan auringon jälkeen nämä sateiset päivät ovat tuntunteet aika kylmiltä, mutta tänään oli oikeastaan aika ihanaa juosta sateen jälkeen Arabianrannassa. Sateenjälkeisessä tuoksussa (ja juoksussa!) on vaan jotain niin ihanaa! En ole juossut Arabianrannassa kuin ehkäpä pari kertaa, ja aivan hämmästyin, miten kaunista siellä oikein oli.

Treenin jälkeen fiilis oli niin piristynyt, että päätin piristää itseäni vielä kokkailemalla vähän jotain erityisempää. Kävin Kampin kautta ja hain mukaan tuoretta lohta, couscousia, vihanneksia, tsatsikia ja hieman mansikoita. Hyvä ruoka paransi mieltä entisestään, ja nyt tässä mansikoita natustellessa on sellainen fiilis, että arkeenpaluushokki alkaa olla jo mennyttä kauraa. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat