Olen varmaan aika usein aloittanut sunnuntaipostauksen manailemalla edeltäneen viikon kiireellisyyttä, ja niinpä teen nytkin. Näin sunnuntai-illan puolella on ihan pakko todeta, että huh mikä viikko, ja onneksi se on ohi! Viikko sisälsi kyllä tosi paljon kaikkea hauskaa, ei sillä, ja iloitsen viikon loppumisesta lähinnä siksi, että olen niin puhki.

Kulunut viikko piti sisällään muun muassa neljät bileet. Jep, kaikki vuoden pikkujoulut ja muut juhlat sattuivat juuri tälle viikolle! Tiistaina oli meidän Suomi100 -juhlat, perjantaina työpaikan bileet ja eilen Lääkärin Sosiaalinen Vastuu ry:n 35-vuotisjuhlat sekä Runner's High:n pikkujoulut. RH:n pikkujouluissa mua alkoi todenteolla väsyttää, ja jatkot jäivät tällä kertaa välistä.

Kiitin itseäni jatkojen skippauksesta tänä aamuna, kun heräsin yli kymmentuntisten yöunien jälkeen virkeänä uuteen päivään. Olin henkisesti varautunut siihen, että tämäkin päivä olisi mennyt univajeessa, mutta onneksi niin ei ollutkaan. Söin hitaan aamupalan ja sain vielä napattua itselleni paikan aamupäivän kahvakuulatunnilta. Koetan palailla lihaskuntotreenien pariin pikkuhiljaa, ja kahvakuula on mun tämän hetkinen suosikki.

Kahvakuulan jälkeen juoksin matolla vajaan tunnin, minkä jälkeen suuntasin kotiin tekemään sunnuntailounasta. Nähtävästi tulen tosi pienistä jutuista onnelliseksi, sillä olin jotenkin ihan tosi fiiliksissäni tällaisesta ihan tavallisesta, rauhallisesta päivästä. Kaiken reissaamisen ja kiireen keskellä sitä näköjään oppii arvostamaan tällaisiä asioita. Samalla taas muistin, että vaikka tykkäänkin touhuta, tarvitsen tällaista omaa, kiiretöntä aikaa.

Lounaan jälkeen tehtiin miehen kanssa kävelyretki Lauttasaareen ja mentiin nauttimaan joulukuun ekoista (!) glögeistä ja joulutortuista kaverimme luo. Joulufiilistä ei oikein vielä ole ollut, mutta glögin juominen sekä torttujen ja pipareiden popsiminen nostattivat hieman joulumaista olotilaa. Nyt kun vielä saataisiin vähän lunta, niin pääsisi joulumieli oikeille asteille!

Kommentit (2)

Vierailija

Voi että mä tykkään sun blogista. Kunpa sitä saavuttaisi samanlaisen tasapainon urheilun, levon ja ennen kaikkea syömisten kanssa. Ihanaa joulun aikaa. 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat