Huomenna se olisi, Gun Run puolikas nimittäin! Harmikseni kuitenkin heräsin tänä aamuna vähän tukkoisena, ja nyt kovasti emmityttää, pitäisikö kisaan lähteä ollenkaan. Mitään pahaa flunssaa minulla ei todellakaan ole, vaan vähän tukkoinen ja väsynyt olo. Tällaisessa olossa voisin hyvin hölkkäillä, mutta kisa on aina kisa, ja puolikas pitkä matka, ja siksi epäilyttää.

Muutenkaan viikon valmistautumiset eivät ole sujuneet nappiin. Me saatiin iloksemme hostata meidän kavereita koko tämä viikko, ja illat ovatkin kuluneet miloin missäkin, kekkereissä, vaellusreiteillä, dinnereillä ja niin edelleen. Viikko oli kyllä ihan huippu, mutta ehkä ei näin jälkikäteen parasta valmistautumista puolikkaaseen.

Päätin tukkoisesta olosta huolimatta käydä hölkkämässä ja venyttelemässä salilla aamulla. Toiveajatteluani oli, että olotilani olisi huonosti nukutun yön seurauksia ja virkistyisi pikku hölkällä. Juoksu ei tuntunut mitenkään pahalta, mutta ei kyllä mitenkään hyvältäkään, ja parinkymmnen minuutin jälkeen siirryin venyttelemään.

Kisanumeron kävin joka tapauksessa hakemassa, ja samalla kyselisin mahdollisuutta vaihtaa puolikas kymppiin. Infotiskin nainen sanoi, että ilman muuta voisin juosta puolikkaan numerolla kympin ilman mitään muutostoimenpiteitä. Tämä kuulosti kuitenkin niin oudolta, että päätin vielä mailata pääjärjestäjälle, joka sanoi, että tuollainen vaihto ei todellakaan ole mahdollista. Harmi, koska kymppi olisi tuntunut paljon pienemmältä pahalta!

Ei tässä varmaan auta kuin katsoa iltaa kohden, mihin olotila kehittyy! Harmittaa kyllä, mutta minkäs teet, en halua lähteä puolikuntoisenakaan kisaamaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat