Jostain syystä olen viime viikkoina kolme kertaa nähnyt unta, jossa olen yhtäkkiä havahtunut siihen, että kesä on ohi. Tiedättehän ne elokuun lopun päivät, jolloin on vielä päivällä lämmintä, mutta aamuisin on kirpeää ja tuoksuu ihan syksyltä? Unessani olen onnistunut skippaamaan kesän, ja herään juuri tuollaiseen aamuun, panikoituen siitä, että en ehtinyt tehdä kesällä mitään kivaa ja nyt se on jo ohi!

En ole onnistunut vielä arvioimaan, että mikähän mahtaa olla uneni syvempi viesti. Tai ehkä pelkään tosissaan, että kesä valuu sormieni lävitse ja on ohi nanosekunnissa. :D Toisaalta ymmärrän kovan kesän kaipuuni: minultahan jäi viime kesä aika tyngäksi, kun olimme täällä Suomessa vain viisi ja puoli viikkoa.

Mullahan ei juurikaan ole tänä kesänä lomaa, ja kaikenlaista puuhaa tutkimusta myöten on isketty kalenteriin. Loman puuttuminen ei sinänsä haittaa, sillä tykkään olla kesällä töissä. Yleensä kesällä sitä on myös paljon energisempi, ja asioita saa enemmän aikaan, kun iltaisin tekee mieli lähteä ulos eikä jäädä sohvalle möllöttämään. Silti kuitenkin jännittää, että meneekö päivät töineen, treeneineen ja muine "suoritteineen" liian kiireisiksi. Noh, onneksi kesäisin ei tarvitse myöskään nukkua kauheasti!

Koska olen tällainen listojen rakastaja, olen tykännyt tehdä joka kesä pienen "kesälistan", joihin listaan kaikkia juttuja, joita haluan kesän aikana ehtiä tekemään. Hommaa ei tietenkään kannata ottaa liian vakavasti eikä listasta saa stressaantua. On kuitenkin kivaa, että hauskat jutut on merkattu jonnekin ylös: silloin ne tulee varmemmin tehtyä. Tylsyyden hetkillä listasta voi myös inspiroitua ja tsekata, mitä kivaa sitä voisikaan tänään tehdä.

Yksi juttu, jonka haluaisin ehdottomasti kesän aikana tehdä, on käydä purjehtimassa. Olen viimeksi purjehtinut Kapkaupungissa, joten olisi todellakin aika päästä jo uudelleen vesille! Tämä toive on ehkä vähän hankalammin toteutettavissa kuin retki vaikkapa Seurasaareen, mutta toivottavasti se on jotenkin järjestettävissä. :)

Postaukset kuvat purjehduskurssilta Kapkaupungista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat