Sunnuntai oli tämän viikon odotetuin päivä. Viime viikonlopun tutkimuspaniikin ja mielettömän stressin kulminoitumisen jälkeen tuntui, kun en olisi viikonloppua viettänytkään. Vaikka pahin stressi poistui mielestäni alkuviikosta, jäi sen jäänteen kummittelemaan kroppaani: heräsin maanantaista alkaen joka päivä migreenissä, ja lopulta särkylääkkeiden popsimisen seurauksena iski kamala närästys! Nämä on niitä hetkiä, kun todella huomaa kuinka keho ja mieli pitävät todellakin yhtä.

Vietin koko eilisen päivän töissä, joten sunnuntai oli odotettu siinäkin mielessä, että se oli viikon ainoa kunnon lepopäiväni. Alun perin oli tarkoitus viettää tämäkin päivä tutkimustani hioen, mutta koska sen palauttaminen nyt lopulta sitten lykkääntyy (kerron jossain vaiheessa koko stoorin!), päätin viettää ihan kunnon ansaitun lepopäivän.

Lepopäivä todellakin tuli tarpeeseen, ja kai kroppanikin jotenkin tajusi hellittää, sillä heräsin aamuun ilman kauheaa jysäriä. Aamu oli sateinen, mutta se ei haitannut - lykkäsin aamupalaksi croisantit ja patongit uuniin, ja nautimme jälleen vähän runsaammasta ja rauhallisesta viikonloppuaamiaisesta.

Aamiaisen jälkeen lähdin tuttuun tapaan sunnuntai-pitkikselle kaverini kanssa. Lonkero-sääkin vähän helpotti, ja kilsa kilsalta sumu hälveni. Ei sillä, että sade kauheasti treenejäni häiritsisi, ja pitkis meni hyvässä seurassa kuin siivillä. Ilmottauduin tosiaan HCR:lle alkuviikosta, ja jo pelkkä ilmon sisäänlaittaminen tuntui antavan uutta motivaatiota treeniin. En ole tällä viikolla stressin ja siihen liittyneiden päänsärkyjen takia viitsinyt (tai edes pystynyt) treenata kauhean kovaa, mutta tämä sunnuntain pitkis oli viikon kohokohta myös treenillisesti ja juoksu kulki hyvin.

Pitkiksen jälkeen lähdettiin palauttelemaan ensin Konnichiwan sushibuffaan ja sitten cafe Charlotan herkkujen äärelle. Vaikka Konnichiwa onkin perushyvä buffamesta, tuli vähän ikävä tiettyjä Cape Townin sushimestoja (ja lähinnä niiden hintaa). No, mahan sain kyllä täyteen tuollakin eikä ruuassa ollut kyllä mitään valittamista!

Nyt viimeistelen rentoilut katsomalla hieman leffaa. :) Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä rentouttava viikonloppu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat