Heippa,

ja ihanaa perjantaita kaikille! Taudeista on toivuttu, ja olen ollut loppuviikon sorvin äärellä. Kroppakin alkaa olla suht palautunut viime viikonlopun rykäisyistä, ja pikkuhiljaa olen palaillut myös lenkkipoluille.

Kesä kyllä pääsi tänään yllättämään tämän juoksijan ihan totaalisesti. Olin suunnittelut juoksevani töistä Esportille jumppaamaan, ja niinpä tuttuun tapaan suuntasin aamulla ratikkapysäkille hieman sporttisemmassa asussa. Miniuntsikan tajusin sentään jättää kotiin, mutta muuten olin pukeutunut ihan tosi lämpimästi, ja vitsit mikä yllätys olikaan, kun jo aamulla oli tosi lämmin! Kaikki pakkaamani juoksuvaatteetkin oli tietenkin tosi lämpiä - takki, hanskat, pitkät trikoot - ja siinäpä tulikin sitten aika kuuma juosta töiden jälkeen Töölönlahdella.

Onneksi Esportille päästyäni löysin kassistani shortsit, ja niinpä jumpan jälkeen oli ihan pakko käydä heittämässä vielä pieni shortsilenkki Töölölahden ympäri. Suomessa on kyllä ihan mahtavia nämä kesän ensi päivät, kun ihmiset hullaantuvat lämmöstä ja kömpivät koloistaan kesän viettoon. Yhtäkkiä terassit ja puistot ovat täynnä porukkaa, ja ihmiset ovat jotenkin ihan erilaisia: nauravia ja avoimia. Siinä mielessä olenkin iloinen neljälle vuodenajalle, sillä ilman talvea meillä ei olisi näitä alkukesän ihania hetkiä.

Olisi kiva ollut itsekin mennä jonnekin terassille istumaan, mutta jotenkin olo oli vielä sen verran väsynyt, että koti kutsui. Kauniin ilman kunniaksi päätin kuitenkin kattaa dinnerin parvekkeelle, jota ei pahemmin olla vielä päästy käyttämään. Parvekkeesta tulee varmasti meidän kesän yksi käytetyimmistä huoneista, niin kiva siellä oli istuskella kesäisenä iltana. :)

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat