Yksi varma kolmikymppisyyden merkki on se, että keväisin postista kolahtelee tukuttain hääkutsuja. Niinpä kesällä tulee vietettyä useampi viikonloppu häissä tai polttareissa! Mutta mikäpäs sen mukavampaa, häät (ja polttarit) kun ovat kivoja tapahtumia.

Viime viikonloppuna juhliittiin erään ihanan kurssikaverini häitä. Päivävalinta oli siinä mielessä onnistunut, että oli varmaan kesän kuumin päivä ja kaunein auringonpaiste! Liian kuuma ei ainakaan minun mielestäni ollut missään vaiheessa, sillä mereltä puhalteli aina välillä miellyttävä viilentävä tuuli.

Hääjuhlaa vietettiin Uunisaaressa, joka oli täydellinen valinta hääpaikaksi elokuisiin hääjuhliin. Rakastan Helsingin edustan suloisia pikku saaria. Oli ihanaa katsella ravintolan ikkunoista auringonlaskua ja tummuvaa merta. Edes kreisi Klaara-myrsky ei haitannut, vain pikemminkin toi tunnelmaa kolisuttelemalla ravintolan nurkkia. Ja miten kaunis taivas olikaan myrskyn jälkeen!

Se huono puoli häissä - erityisesti hauskoissa sellaisissa - on, että niiden jälkeen on ihan hullun väsynyt! Tai sitten olen vaan tullut vanhaksi, puuh. Eilen menin puoli yhdeksältä (!) nukkumaan, ja tänään taitaa olla sama edessä.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat