Heippa,

ja terkut Ljubljanasta! Kaupunki on aivan ihastuttava - olen käynyt täällä viimeksi 2008, enkä yhtään muistanut, miten kaunista täällä onkaan. Keskusta on taskukokoinen ja helposti haltuun otettavissa, ja idyllinen jokiranta toi mun mieleeni jotenkin Turun, hahhah!

Pelipaikoille saavuttiin jo eilen, mikä oli mahtavaa siinä mielessä, että ollaan saatu vähän lepäillä. Menomatka ei mennyt kuin Strömsössä, sillä missattiin meidän vaihtolento Zürichistä Ljubljanaan. Oltiin kyllä portilla ihan ajallaan, mutta meidät oli silti buukattu seuraavalle lennolle, joka lähti viiden tunnin päästä. Oli kohtalaisen ärsyttävää katsella vierestä, kun muut boordasivat koneeseen. Koetimme kyllä valittaa, mutta ei auttanut.

Eilisilta ja tämä päivä ovatkin siis menneet aika rennoissa tunnelmissa. Nukuttiin yhdentoista tunnin unet, jonka jälkeen vedettiin aamiainen kaikessa rauhassa. Aamupalan jälkeen tehtiin pieni shake out run porukalla, ja pikku juoksun jälkeen alkoi kankea kroppakin vetristyä. Jalat tuntuivat aika raskailta, mutta toiveet elää, että saan ne paremmiksi ennen huomista.

Juoksujen jälkeen vietettiin iltapäivä kaupungilla nähtävyyksiä ja ihan vain kaupunkia ihastellen. Teimme vähän viime hetken kisahankintoja ja vain kiertelimme ympäriinsä. Illan päätteeksi söimme illallista porukalla Julija-nimisessä ravintolassa.

Nyt onkin sitten kovat valmistelut käynnissä huomista ajatellen! Pitää toivoa, että juoksupäivä sattuu kohdilleen, sillä juoksu on välillä niin päivästään kiinni. Palaillaan sitten kisaraportin kera huomenna tai viimeistään maanantaina :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat