Kun tulin perjantaina töistä kotiin, availin konettani aikeissa postailla blogiin juoksujuttuja. Tätä ennen päätin kuitenkin tsekata uutiset, ja mitä sieltä luinkaan - sydäntä särkevän surullisia uutisia Turusta. Ilta menikin viestitellessä turkulais-kavereiden kanssa ja miettiessä maailman menoa. Varmasti kaikki olivat odottaneet sitä hetkeä, kun tällaiset tapahtumat ulottavat lonkeronsa Suomeen, mutta eipä tällaiseen voi koskaan varautua.

Itse en kuitenkaan jostain syystä osaa - enkä halua - pelätä siinä määrin, että muuttaisin elämääni terrorismin pelossa. Tuntuu, että nämä ovat sellaisia juttuja joita ei voi vaan välttää. Ne tapahtuvat niin randomisti, että niihin ei voi mitenkään varautua. Niinpä on vain parasta elää niin kuin ennenkin.

Ikävien uutisten äärellä itselleni tulee usein aika voimakkaastikin sellainen kiitollisuuden fiilis. Sitä tajuaa, miten onnekas sitä onkaan, kun saa elää ja hengittää vapaana, rakkaiden ihmisten ympäröiminä. Miten ihanaa on, kun saa rakastaa ja tuntea itsensä rakastetuksi ja hyväksytyksi. Toki näistä olen kiitollinen muutenkin, mutta jotenkin kuva aina tarkentuu tällaisina hetkinä.

No, ei pidä nyt vain synkistellä, sillä viikkoon on mahtunut paljon ihanaa ja hyvää. Yksi iso askel itselleni oli se, että torstaina ostimme poikakaverini kanssa yhteisen asunnon! Asuntokaupan teko oli yllättävän jännittävää, ja kun lopulta löysimme itsellemme sopivan kodin, asiat eteni tosi nopeasti. Kyseessä on meidän molempien ensimmäinen omistusasunto, mikä teki projektista entistä kutkuttavamman. Muuttoa joudumme odottamaan ensi kevääseen, sillä asuntomme valmistuu vasta maalis-huhtikuussa, mutta onpahan aikaa miettiä sisustusta.

Postauksen kuvat ovat juurikin torstailta, jolloin menimme kauppakirjojen allekirjoittamisen jälkeen Allas Sea Poolille uimaan ja vesijuoksemaan. Olen jotenkin tosi ihastunut Altaaseen, ja tämä oli kolmas kerta tälle kesälle, kun vierailin siellä. Vesijuoksun ja uinnin jälkeen olimme nälkäisiä, ja päätimme testata yläkerran raflan. Kilistelimme cavalla ja nautimme ihanan kesäisestä auringonpaisteesta, kunnes tuli niin kuuma (!), että oli pakko lähteä.

Eilen puolestaan vietimme iltaa kavereidemme rintamamiestalolla Puotilassa. He päättivät järjestää elokuiset puutarhabileet, ja heidän kotinsa ja puutarhansa olivat kuin luotu tunnelmalliseen istuskeluun elokuun hämärtyvässä illassa. Illan kruunasi se, kun kaveripariskuntamme paljasti yllättäen, että he olivat menneet edellisenä päivänä kihloihin. Hyvä, etten heittänyt kännykkää kädestäni innostuessani niin. Niin se vain on, että rakkaus voittaa aina. <3

Kommentit (2)

Vierailija

Oij ihania iloisia hetkiä synkän viikon keskellä. Rakkaus tosiaan voittaa aina. :) <3 Saako udella, että millaisen kodin ostitte ja mistäpäin? Onnea tuhannesti!!

Kiitos muutenkin kivasta blogista! Luen aina juttujasi, vaikka harvoin kommentoin!

T. Pitkäaikainen lukijasi

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Kiva kuulla, että joku jaksaa lukea juttujani :) Ostimme kolmion Jätkäsaaresta. Vielä pitää odottaa, että asunto valmistuu, toivottavasti se pysyy aikataulussaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat