Vanhimmat lukijani ehkä muistavat, että olin kuusi (!) vuotta sitten puoli vuotta vaihdossa Jenkeissä, Santa Monicassa. Santa Monica on kaupunki Tyynenmeren rannalla, ja se kuuluu Los Angelesin piirikuntaan. Käytännössä Santa Monica on kuin yksi Losin kaupunginosista, sillä se on kuin "kaupunki kaupungin sisällä".

Joka tapauksessa Los Angeles tuli tuon puolen vuoden aikana tutuksi, ja siksi olinkin ihan innoissaan, kun kuulin että elokuva-musikaali La La Land on viimein tullut elokuvateattereihin! Musikaali, Losin upeat maisemat ja Ryan Gosling - odotukseni olivat todella korkealla, kun astelimme lauantai-illan treffien päätteeksi kohti Tennaria.

Enkä todellaakaan joutunut pettymään, sillä elokuva elokuva oli aivan ihana! Rakastan taianomaisia elokuvia rakkaudesta, ja La La Land oli todellakin sitä. Leffan värikäs ja ihmeellinen maailma veti minut totaalisesti mukanaan, ja parin tunnin ajan elin ja hengitin Losin kuvankauniita maisemia. Elokuvan loppu oli tunteellinen, ja eye linerit poskilla kävelin ulos Scope-salista.

Nyt kuuntelen leffan soundtrackia mietin, miten hyvä fiilis joistakin elokuvista vaan jää. Ne muistuttavat miten ihmeellistä elämä onkaan ja kuinka asiat, jotka elokuvissa, voivat tapahtua myös minulle.

"City of stars, just one thing everybody wants
There in the bars and through the smokescreen of the crowded restaurants
It's love
Yes, all we're looking for is love from someone else
A rush, a glance, a touch, a dance

A look in somebody's eyes
To light up the skies
To open the world and send it reeling
A voice that says, I'll be here
And you'll be alright"

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat