Ihan ensiksi: kiitos ihan hulluna viime postaukseen tulleista kommenteista! Oli ihan huippua saada teiltä niin tsemppausta kuin ihan konkreettisia vinkkejäkin tutkielman selättämiseen. Vertaistuki tuli todellakin tarpeeseen, ja on mukava kuulla, että monet teistä ovat onnistuneet selviämään samasta suosta.

Sain vähän tutkielmapaniikkia karistettua sillä, että tein kirjoitushommia nelisen tuntia lauantaina. Yllättäen homma eteni ihan mukavasti, ja koin jonkinlaisen valaistumisen aiheen suhteen. Jälleen kerran tuli todistettua se, että on ihan typerää vaan panikoida tekemättä mitään. Hommat on kivoja silloin kun ne on valmiita, joten onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja aloin hommiin. Nyt on paljon parempi fiilis!

Lauantai-illalle olin sopinut ikään kuin palkinnoksi kivaa tekemistä, ja meillä olikin tuplatreffit kaverini ja hänen miehensä kanssa! Mentiin ihan ensiksi Helsinki Art Museumiin tsekkaamaan Kusaman In Infinity -näyttely. Aika moni muukin oli saanut saman idean näin näyttelyn viimeisinä päivinä, ja paikalla oli enemmän porukkaa kuin Kusaman töissä pilkkuja (eheheh).

Ihmismassasta ei ollut muuta haittaa kuin se, että tilateoksia katsomaan joutui jonottamaan. Phallos Fieldiin vielä jaksettiin jonottaa, mutta kaksi muuta huonetta jäi nyt näkemättä, sillä molempiin oli kahdenkymmenen minuutin jonotus. Vähän harmi mutta ei voi mitään! Toisaalta ihanaa, että ihmisiä kiinnostaa taide - meiniki oli kuin Lontoossa tai Berliinissä konsanaan.

Kusaman jälkeen mentiin teeman mukaisesti syömään Arkadiankadulla sijaitsevaan Hoshitoon. Rafla ei ota pöytävarauksia, mutta oltiin paikalla jo kuuden jälkeen, joten mahduttiin hyvin istumaan. Hoshiton menu on tosi lyhyt, ja päädyttiin lopulta tilamaan kolme alkuruokaa jaettavaksi ja bowlit pääruuaksi. Tykkäsin omasta Salmon Bowlistani, vaikkakin kalaa olisi saanut olla kyllä enemmän. Myös alkupalaksi tilaamamme crispy tofu oli hyvää! Rafla oli yllättävän edullinen, ja meidän kahden safkat viinin kera maksoivat vain viisikymppiä.

Täytyy sanoa, että kulttuurishokin poikanen alkaa pikku hiljaa väistyä, kun muistin taas miten paljon kivaa tekemistä Helsingistä oikein löytyy! Harkitsen vakavasti museokortin ostamista. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat