Viikko on jälleen ollut sellaista haipakkaa, että en ole pahemmin blogin ääreen ehtinyt. Onneksi nyt on edessä vähän pidempi viikonloppu ja ehtii vähän huilata!

Olen aina ajatellut olevani hyvä priorisoinnissa ja delegoinnissa (olen tainnut asiasta paasata täällä blogissakin, heh), mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että metsään on mennyt. Töissä on ollut todella hektistä, paljon uusia haasteita ja juttuja, ja välillä päivät ovat menneet pitkiksi. Usein olen huomannut miettiväni kotonakin työjuttuja, mikä on uutta mulle.

Eikä töiden miettiminen sinänsä edes haittaisi muuten - usein asiat ovat aika innostaviakin - mutta kun olisi sitä muuta... Lopputyön tekeminen tökkii ja pahasti, sillä en ole saanut ohjaajani kiinni kuukauteen (!) ja olen jälleen pisteessä, etten tiedä miten edetä. Kai tällainen on toisaalta osa normaalia prosessiakin, mutta välillä tuntuu kyllä todella, todella turhauttavalta. Eri juttu olisi, jos mulla olisi jonkunlainen plääni enkä vain saisi hommaa aikaan! Ilman suunnitelmaa oleminen tuntuu siltä kuin roikkuisi löyhässä hirressä.

No, ei pidä valittaa, vaan olla kiitollinen siitä, että on paljon hyviä juttuja meneillään! Viikolla olen ehtinyt puuhailla mukaviakin juttuja, treenailla jonkun verran, nähdä ystäviä ja käydä koulutuksissa. Bipolaarinen sääkään ei ole haitannut, sillä olen jotenkin onnenkantamoisten avulla onnistuntu lenkkeilemään juuri silloin kun aurinko on paistanut.

Viikonlopulle olisi edessä myös paljon mukavia suunnitelmia. Huomenna osallistun Central Park Runiin, ja iltapäivällä meillä vietetään vappubileitä. Otetaan vähän varaslähtö vappuun, jotta saadaan sunnuntaina vähän relailtua ja jotain irti tästä pidennetystä viikonlopusta. Maanantaina mennään sitten perinteiselle Kaivohuoneen vappubrunssille!

Ihanaa vappua kaikille!

Kommentit (1)

Nansuli

Hei! Kirjoittaisitko joskus siitä, miten venyttelet? Minkä pituisia ja minkälaisia venytyksiä teet juoksutreenin aikana tai pian sen jälkeen? Venytteletkö vielä illalla lisää ja miten? Aloittelevaa hölkkääjää nämä kiinnostavat ja oletkin juoksuidolini ☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat