Liekö se tuo aivan pikkiriikkinen aavistus syksyn tulosta (huom., vielä on kuitenkin kesä) vai mikä, mutta jokin on saanut minussa aikaan ihan hirvittävän matkakuumeen. Tänään lenkkeilin ystäväni kanssa Hietsussa, ja vaikka olikin ihanan lämmin, aurinkoinen ja kesäinen iltapäivä, haaveiltiin molemmat siitä, että olisimme tämän elo-syyskuun vaihteen jossain Etelä-Euroopan lämmössä, Kaveripariskuntamme ehdotteli viikonloppuna, että ensi elokuussa vuokraisimme Kroatiasta purjeveneen, ja olin ihan että jooooo! Harmi, kun tuo reissu on vasta vuoden päästä.

Olen aina toitottanut sitä, miten kesällä jaksaa herätä ja puuhata, ei haittaa vaikka on töissä, sillä elämästä saa irti ja niin edelleen. Niinhän se kyllä onkin, ja kesä on ollut ihana, vaikka se onkin mennyt enimmäkseen töissä. Nyt kuitenkin tosiaan alkaa pikku hiljaa ajatus karkaamaan tulevaan syksyyn ja kai sellainen ihan oikea loman ja ennen kaikkea pysähtymisen kaipuukin alkaa nostaa päätään. Onhan tässä takana loppuviimein aika hektinen vuosi takaisin muuttoineen, uusine duuneineen ja tutkimuksineen. No, rahaa on ainakin teoriassa säästynyt, kun on lomaillut vähemmän kuin normaalisti.

Näissä fiiliksissä lyöntiin poikakaverin kanssa lukkoon loma, joka on ehkä juuri oikeaan aikaan ajatellen Suomen ankeaa syksyä. Lomailemme nimittäin kaksi viikkoa marraskuun lopussa! Tarkoitus olisi lähteä jonnekin reissuun, pois pimeydestä ja nauttimaan lämmöstä.

Tällä hetkellä meidän lomalistan kärjessä on Singapore, sillä eräs ystävämme opiskelee siellä ja olisi kiva mennä moikkaamaan häntä. Ympäri maailmaa asuvat ystävät ovat siitä kiva juttu, että paikallisopas on reissussa kultaakin kalliimpi, ja toisinaan voi säästää hieman majoituskustannuksissa. Emme kumpikaan ole myöskään koskaan käyneet Singaporessa, ja itse asiassa itse en ole koskaan käynyt Aasiassa ylipäätään (!!!). Tämä aukko sivistyksessä on paikattava.

Singaporen jälkeen olisi ihanaa mennä jonnekin sukeltamaan, ja olimmekin miettineet Malesiaa. Siellä taitaa kuitenkin olla monsuunikausi meneillään juuri tuohon aikaan, joten täytynee keksiä jotain muuta. Bali olisi periaatteessa yksi vaihtoehto - siellä voi ilmeisesti sukeltaa ympäri vuoden, tai ainakin marras-joulukuun vaihteessa. Jostain syystä miellän Balin räkäiseksi teinikohteeksi, eikä se sen vuoksi ihan hirveästi huokuttele. Toisaalta tiedän, että Bali on paljon muutankin kuin bilettävää nuorisoa!

Jos joukossanne on erityisesti sukelluseksperttejä, otan vinkkejä mielelläni vastaan. :) Mähän en ole koskaan sukeltanut, vaan tarkoitus olisi tehdä alkeiskurssi - kaikki neuvot tulevat siis tarpeeseen!

Postauksen kuvat viime vuosien reissuilta :)

Kommentit (3)

Unnukka

En ole varma sukellusmahdollisuuksista, mutta erittäin lämmin suositus Lombok & Gilin saaret! Ja Lombokilla kiipeäminen Rinjanille on ihan must ;)

Emmi

Mites lennot Singaporeen, siellä hengailua ja Malesiaan vaikka bussilla? Me varattiin just joulukuun alkuun lennot Singaporeen ja tarkoitus on olla reissussa yhteensä kaksi viikkoa. Suunniteltiin parin päivän reissua myös Malesiaan :) Ihania suunnitelmia kuitenkin!

Vierailija

Singaporesta pääsee edullisesti myös filippiineille! Siellä on ihan parasta sukellusta 😊!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat