Heinäkuu:

Heinäkuussa avasin ratajuoksukauden osallistumalla AM-vitoselle. Kuun ehdoton kruunu oli kesälomamatka Lappiin ja Pohjois-Norjaan, ja kolmen päivän mittainen vaellusreissu Kilpisjärvellä. Nautiskelin myös niistä harvoista lämpimistä kesäpäivistä, joita tänne Helsinkiin suotiin kuun loppupuolella.

Elokuu:

Elokuu oli jotenkin ihana kuukausi, ja tuntuu, että tein paljon kaikenlaista. Elokuussa juhlittiin hyvän ystäväni häitä. Juoksin Runner's Twilightissä kympin. Elokuussa ostettiin myös asunto Jätkäsaaresta!

Syyskuu:

Syyskuu oli ihan älyttömän hektinen kuukausi, ja näin jälkikäteen tuntuu, etten muista koko kuukaudesta mitään. Sykin töissä joka päivä 8-9 sata lasissa, ja illat kirjoitin gradua loppuun kuumeisesti. Samalla tein maratontreenejä ja ihme ja kumma, onnistuin elämään jopa jotain normaaliakin elämää. Syyskuusta muistuu mieleen kuun alun Vuokatin vaellus, reissu häihin Turkuun, pari kympin kisaa sekä tietenkin purjehdusviikonloppu Saaristomerellä.

Lokakuu:

Vastapainoksi hektiselle syyskuulle lokakuu alkoi riemukkaissa merkeissä. Palautin gradun lokakuun toinen päivä, ja kaksi viikkoa meni pelkässä hurmoksessa. Olin niin onnellinen siitä, että pääsin elämässäni eteenpäin ja sain vihdoin vapaa-aikani takaisin. Lokakuun puolivälissä teimme syysreissun Haikon kartanoon ja menimme kihloihin. Kuukauden lopussa edessä oli Ljubljanan maraton, joka valitettavasti meni penkin alle.

Marraskuu:

Marraskuu ei ollut tänä vuonna millään tapaa masentava, sillä olimme puolet kuukaudesta reissussa Singaporessa ja Indonesiassa. Singaporessa söin ihania ruokia ja Indonesiassa opin sukeltamaan.

Joulukuu:

Joulukuu oli todella kiireinen kuukausi, niin kuin aina. En tiedä miksi, mutta jotenkin loppuvuodesta tuntuu puhti olevan aina poissa, vaikka olin juuri tullut lomalta. Kuukausi meni ohi hujauksessa, ja joulu tuli eteen kuin puskista. Onneksi pyhiä oli peräkkäin useampi, ja sain rentouduttua.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat