Mistä tunnistaa, että viikonloppu on ollut mahtava? Varmaan siitä, että sunnuntai-iltapäivällä pitää vetää kaksi kuppia kahvia ja yksi tölkki Red Bullia, että pysyy hereillä koulutehtävien tekoa varten, heh. En kyllä varsinaisesti voi suositella kyseistä kofeiini-komboa kenellekään! Itse taidan olla varsin kofeiiniresistentti tapaus, kun tuollaisia annoksia pystyn vetämään. Kieltämättä tällä hetkellä on aika etova olo...

Meillä on tosiaan ollut kaveri täällä kylässä, mikä on aiheuttanut pientä erityissatsausta vapaa-ajan viettoon. Vaikka meillä onkin aika paljon kouluhommia tehtävänä, on ollut tosi kiva myös touhuta paljon. Jotenkin sitä tekee ihan eri tavalla asioita, kun on vieras kylässä, jolle esitellä kaupunkia! Kiireestä huolimatta olen itse nauttinut tour guidena olemisesta: onpahan itsekin tullut tehtyä kaikkia turistijuttuja pitkästä aikaa. Oikeastaan koko lauantai oli ihan huippu päivä. Herättiin aikaisin, jo ennen seitsemää, sillä haluttiin osallistua koko porukalla Greenpoint park runiin. Harmillisesti koko juoksun ajan satoi kaatamalla ja tuuli aivan hulluna, mutta onneksi muuten oli aika lämmin, eikä sade nyt niin juostessa haitannut.

Juoksusta sai joka tapauksessa ihan älyttömän kivan startin päivään! Juoksusta energisoituneina suunnattiin aamupalalle Old Bisquit Milliin, jossa järjestetään joka lauantai Neibourgoods-markkinat. Näitä markkinoita voin todellakin suositella kaikille Cape Townin kävijöille! Markkinat alkavat ysiltä ja päättyvät yhdeltä, ja suosittelen suuntaamaan paikalle hyvissä ajoin yhdeksän jälkeen ennen suurimpia ihmismassoja. Neighbourgoods-market tarjoaa herkullista ruokaa, makoisia viinejä sekä paikalta voi osaa paikallisten suunnitelemia vaatteita, nahkatuotteita, tuliaisia... Markkinoilla on tosi kiva tunnelma, ja minusta sinne on parasta mennä juurikin nauttimaan aamupalaa! Oltiin markkinoilla puolelle päivin, ja sen jälkeen suunnattiin kotiin tekemään kouluhommia.

Alkuillasta lähettiin kuitenkin uudelleen liikkeelle, ja mentiin Touch of Madness-nimiseen raflaan kuuntelemaan musaa ja nauttimaan aikaista illallista. Meidän kaveri toimi DJ:nä, ja mikäs sen mukavampaa, kuin syödä etelä-afrikkalaisia herkkuja ja kuunnella hyvää musiikkia. Illan hämärryttyä päätettiin vielä crashata eräisiin synttäribileisiin. Emme tunteneet paikalta oikein ketään, mutta päästiin joukon jatkoksi juhlimaan ja lopulta meillä oli tosi hauskaa! Eikös sitä niin sanota, että parhaita bileitä on spontaanit illat. :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat