Espanjan loma on nyt takanapäin, ja palailtiin tänään iltapäivällä Suomeen. Viikko lomaa tuntui yllättävän pitkältä, ja ehdin irrota arjesta aika tehokkaasti, vaikka etukäteen pelkäsinkin loman olevan liian lyhyt. Pätkissä otetussa kesälomassa on se hyvä puoli, että loma ei ole ohitse yhdellä kertaa. Edessä on muutama viikko töitä, ja sitten päästäänkin jälleen lomailemaan viikoksi.

En ole aikaisemmin ollut tällaisilla porukkamatkoilla, ja etukäteen vähän pohdin, että mitenköhän yhdentoista hengen kauppareissut ja kaikenlaiset siirtymiset tulevat sujumaan. Nekin menivät yllättävän kivuttomasti: mukana matkassa kun oli pari innokasta kokkia, jotka tykkäsivät hoitaa ruokapuolen. Omaksi roolikseni jäikin toimia lähinnä sommelierina ja paikkojen siivoilijana.

Meidän reissu koostui varsin sopivasta suhteesta rentoilua ja aktiviteetteja. Käytännössä joka toinen päivä chillailtiin villalla tai rannalla ja joka toinen päivä tehtiin pieniä retkiä lähiympäristöön. Kävimme muun muassa Salvador Dalin kotikylässä, Freixenetin tilalla cavaa maistelemassa, shoppailemassa outleteissa ja vesipuistossa. Tosi monipuolinen loma siis!

Urheilusuorituksia ei tullut mitenkään älyttömästi tehtyä pari aamulenkkiä ja yhtä lyhyttä haikkia lukuun ottamatta. Lomafiiliksissä mentiin siis treeninkin suhteen! Nyt on kyllä tosin sellainen olo, että ihan kivaa huomenna mennä heittämään vaikkapa pitkis. Tänään en kaiken matkustamisen jälkeen mitenkään jaksa.

Näin jälkikäteen ajateltuna ehkä sitä rentoiluosuutta olisi voinut olla vieläkin enemmän – joskin itse taisin olla aina ensimmäisenä menossa eri paikkoihin, kun tilaisuus tarjoutui. Ehkä olen vaan toivotun tapaus mitä tulee paikallaan olon suhteen… No, onneksi kuitenkin nyt on sellainen olo että akut on ladattu, niin jaksaa taas painaa heinäkuun puoliväliin saakka!

Kommentit (1)

Elisa

Kuulostaa siltä, että loma oli todella onnistunut. Lomien jakaminen useampaan pätkään on kyllä monella tapaa hyvä ratkaisu. Ei ainakaan kerkiä lomailu kyllästyttää (ei ole kyllä omakohtaista kokemusta tästä kyllästymisestä lomaan :D)) ja on jotain kivaa, mitä odottaa pitkin kesää :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat